М’ясо, бульба, просочена всіма соками,, - навіть цікавіше, ніж м’ясо по-французьки, передають Патріоти України.
Цибулева «подушка», соковиті томати і сметанна заливка, та під сирною скоринкою – не передати словами всю пишноту.
Необхідні інгредієнти
Нарізаємо свинину шматочками: товщиною 2-2,5 сантиметра.
Накриваємо м’ясо плівкою і відбиваємо молоточком.
Потім шматочки солимо, перчимо по обидва боки, складаємо в миску, накриваємо плівкою і залишаємо маринуватися.
Обчищену від лушпиння цибулю нарізаємо тонкими чверть кільцями, свіжі помідори – півкільцями.
Картоплю, очищену і промиту, нарізаємо кружечками і відправляємо в окрему миску.
У картоплю додаємо сіль, перець, майонез, сметану (у мене густа домашня сметана, не кисла) і перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо рослинною олією.
Викладаємо половину цибулі: робимо своєрідну «подушку».
На цибулю розкладаємо кружальця картоплі.
На картопля кладемо шматочки м’яса.
М’ясо змащуємо рослинною олією, зверху викладаємо решту цибулі.
Розподіляємо часточки помідорів, солимо їх, перчимо.
Форму накриваємо фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку: на 1 годину.
Через годину дістаємо форму, прибираємо фольгу і посипаємо тертим сиром.
Повертаємо в духовку ще на 5 хвилин.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...