М’ясо, бульба, просочена всіма соками,, - навіть цікавіше, ніж м’ясо по-французьки, передають Патріоти України.
Цибулева «подушка», соковиті томати і сметанна заливка, та під сирною скоринкою – не передати словами всю пишноту.
Необхідні інгредієнти
Нарізаємо свинину шматочками: товщиною 2-2,5 сантиметра.
Накриваємо м’ясо плівкою і відбиваємо молоточком.
Потім шматочки солимо, перчимо по обидва боки, складаємо в миску, накриваємо плівкою і залишаємо маринуватися.
Обчищену від лушпиння цибулю нарізаємо тонкими чверть кільцями, свіжі помідори – півкільцями.
Картоплю, очищену і промиту, нарізаємо кружечками і відправляємо в окрему миску.
У картоплю додаємо сіль, перець, майонез, сметану (у мене густа домашня сметана, не кисла) і перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо рослинною олією.
Викладаємо половину цибулі: робимо своєрідну «подушку».
На цибулю розкладаємо кружальця картоплі.
На картопля кладемо шматочки м’яса.
М’ясо змащуємо рослинною олією, зверху викладаємо решту цибулі.
Розподіляємо часточки помідорів, солимо їх, перчимо.
Форму накриваємо фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку: на 1 годину.
Через годину дістаємо форму, прибираємо фольгу і посипаємо тертим сиром.
Повертаємо в духовку ще на 5 хвилин.
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...
Часто печериці запікають із м’ясом чи фаршем, а ви спробуйте з волоськими горіхами та кисломолочним й твердим сиром. Це неймовірно смачна закуска для святкового столу, передають Патріоти України. Печериці протріть сухою серветкою, обріжте ніжки, виклад...