Шматок такої солодкої та ситної запіканки відмінно підійде на сніданок чи на перекус, передають Патріоти України.
Форма – 18 см
У чаші з’єднати сир, сметану, 1 яйце, цукор, ванільний цукор та сіль. Пробити блендером у однорідну масу
Якщо немає блендера, сир можна протерти через сито і потім додати інші інгредієнти і перемішати вже лопаткою.
Два яйця, що залишилися, трохи збити вилкою в окремій чаші до легкої піни і влити до сирної маси. Туди ж додати відварений рис і добре перемішати.
Сухофрукти промити і просушити паперовим рушником. Якщо це курага або чорнослив нарізати на шматочки і додати до сирної маси, перемішати
Тісто перекласти у підготовлену форму, розрівняти зверху лопаткою.
Випікати 40-50 хвилин при 180С, духовку розігріти заздалегідь.
Готовій запіканці дати охолонути у формі.
Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Якщо сирний сніданок ваш улюблений, то такий варіант запіканки буде гідною альтернативою сирникам.
Чай після їжі може не лише зігріти, а й допомогти схуднути. Якщо додати до нього кардамон, він перетвориться на справжній напій для здоров’я та стрункої фігури, передають Патріоти України. Кардамон — одна з найдавніших і найцінніших спецій у світі. Йог...
Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...