Сирна запіканка зі смаком білого шоколаду. Ніжний десерт з суфлеподібною консистенцією

Сирна запіканка зі смаком білого шоколаду чудово доповнить ваш ранковий чай або каву. Чудовий десерт – не тільки смачний, але і корисний, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Сир домашній – 250 гр.
  • Вершки, сметана або молоко – 100 гр.
  • Яйця – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст. л
  • Крупа манна – 2 ст. л
  • Білий шоколад – 50 гр.

Як приготувати сирну запіканку

Манну крупу з’єднайте з молоком (вершками або сметаною), сиром і цукром, перебийте занурювальним блендером до однорідності. Потім додайте яйце і масу збийте за допомогою блендера. Шоколад наріжте і додайте в масу.

Змастіть форму для випікання маслом і викладіть туди масу, розподіліть і вирівняйте. У розігрітій до 200 градусів духовці випікайте масу 30 хвилин. В мультиварці – 35 хвилин. Порада: сир може підійти будь-який, але в разі, якщо сир зернистий, попередньо збийте його блендером, лише потім змішуйте з іншими продуктами.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...