Сирний соус за одну хвилину! Цей рецепт підкорить справжніх гурманів

Звісно, сирний соус можна купити у будь-якому продуктовому магазині, але можна приготувати його і у домашніх умовах. Так він вийде набагато смачнішим, передають Патріоти України.

Ми не знаємо людей, які були б байдужими до сирного соусу. І справжні поціновувачі не дадуть нам збрехати, що важко знайти ту саму ідеальну пляшечку в супермаркеті. Саме тому ми пропонуємо приготувати його самостійно. Простим рецептом поділилася фуд-блогерка Alina FooDee.

Як приготувати сирний соус вдома

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 10 грамів;
  • Молоко – 100 грамів;
  • Часник – 1 зубчик;
  • Плавлений сир для тостів – 130 грамів;
  • Цукор – 1/3 чайної ложки.

Спосіб приготування:

  1. Вилийте у невелику каструлю молоко, туди додайте масло і натертий часник.
  2. Пластинки плавленого сиру також відправте у каструлю та додайте цукор.
  3. Проваріть усе 1 хвилину, можна навіть не чекати до закипання, адже такий соус з'їдається дуже швидко.
  4. Не забудьте помішувати, поки соус остигає, щоб зверху не утворилася скоринка.

Такий сирний соус відмінно підійде під м'ясо, рибу, картоплю або просто на хліб. Смачного!

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...