Сирники на молоці за 10 хвилин - рецепт ніжної та смачної випічки

Сирники на молоці виходять ніжними і соковитими, вони відмінно смакують як корисний і смачний сніданок. Також така випічка може стати чудовим доповненням до дружнього чи сімейного чаювання, передають Патріоти України.

Сирники на молоці

Інгредієнти:

  • 400 г сиру
  • 3 яйця
  • 100 мл свіжого молока
  • 1 склянка борошна
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 0,25 ч. л. розпушувача
  • Дрібка солі
  • Соняшникова олія для смаження

Спосіб приготування:

У глибокій мисці з'єднайте сир, яйця та молоко. Збийте міксером або занурювальним блендером до однорідності.Окремо змішайте просіяне борошно, цукор, розпушувач, сіль. Додайте ванільний цукор і ретельно перемішайте. Активно перемішуючи сирно-яєчну масу, всипайте невеликими порціями сухі інгредієнти. Слідкуйте, щоб у тісті не утворилися грудочки.

На плиті розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Викладайте тісто ложкою. Смажте сирники до рум'яності з обох боків. Подавати сирники на молоці можна гарячими чи холодними. Як соус підійде будь-який сироп, варення, сметана або мед. Смачного!

Мигдаль продовжує життя! ТОП-7 причин додати його до свого раціону

субота, 18 жовтень 2025, 18:15

Мигдаль, хоча і часто називають горіхом, насправді є насінням багаторічного дерева, родом із Центральної та Малої Азії. Сьогодні ці насіння вирощують по всьому світу, а США є найбільшим виробником. В Європі мигдаль росте в Іспанії, Італії, Хорватії та ...

Ви могли це не знати! Кому не можна їсти яблука і чому

субота, 18 жовтень 2025, 17:28

У фруктах, зокрема в яблуках, клітковина, вітаміни, мінерали та антиоксиданти, як стверджують фахівці, здебільшого накопичуються на поверхні плоду. Цим пояснюється, що яблуко, з'їдене цілим, краще для травлення, ніж очищене, передають Патріоти України....