Сирники на молоці виходять ніжними і соковитими, вони відмінно смакують як корисний і смачний сніданок. Також така випічка може стати чудовим доповненням до дружнього чи сімейного чаювання, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У глибокій мисці з'єднайте сир, яйця та молоко. Збийте міксером або занурювальним блендером до однорідності.Окремо змішайте просіяне борошно, цукор, розпушувач, сіль. Додайте ванільний цукор і ретельно перемішайте. Активно перемішуючи сирно-яєчну масу, всипайте невеликими порціями сухі інгредієнти. Слідкуйте, щоб у тісті не утворилися грудочки.
На плиті розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Викладайте тісто ложкою. Смажте сирники до рум'яності з обох боків. Подавати сирники на молоці можна гарячими чи холодними. Як соус підійде будь-який сироп, варення, сметана або мед. Смачного!
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...