Сирники на молоці виходять ніжними і соковитими, вони відмінно смакують як корисний і смачний сніданок. Також така випічка може стати чудовим доповненням до дружнього чи сімейного чаювання, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У глибокій мисці з'єднайте сир, яйця та молоко. Збийте міксером або занурювальним блендером до однорідності.Окремо змішайте просіяне борошно, цукор, розпушувач, сіль. Додайте ванільний цукор і ретельно перемішайте. Активно перемішуючи сирно-яєчну масу, всипайте невеликими порціями сухі інгредієнти. Слідкуйте, щоб у тісті не утворилися грудочки.
На плиті розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Викладайте тісто ложкою. Смажте сирники до рум'яності з обох боків. Подавати сирники на молоці можна гарячими чи холодними. Як соус підійде будь-який сироп, варення, сметана або мед. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...