Сирники з гарбузом - ідеальна комбінація смаків

Треба смачно їсти, а для цього потрібно знати, що готувати. Пропонуємо вам спробувати дуже смачні сирники з гарбузом. Нетривіальне рішення для звичної страви. Смакувати по-новому, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі продукти для приготування:

  • домашній сир —250 г;
  • гарбуз — 250 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • цукор — 2 ч. л.;
  • сіль — 1 дрібка;
  • кориця — 2 дрібки;
  • борошно — 0,5 склянки;
  • олія — 2 ст.л.

Як приготувати

Змішайте разом домашній сир, цукор, сіль, яйце. Ретельно вимішайте та розімніть масу, щоб вона стала однорідною.

М’якоть гарбуза треба натерти на тертці та вичавити з нього зайвий сік. Інакше сирники з ним не зліпляться та не просмажаться. Додайте гарбуз до сирної маси, корицю. Ретельно вимішайте.Борошно потрібне для панірування. Вологими руками сформуйте сирники та обваляйте їх в борошні.

Розігрійте сковороду. Налийте трохи олії або розтопіть вершкове масло. Подавайте сирники ще теплими, полийте їх сметаною або згущеним молоком. Смачного!

Є секрет! Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися

субота, 18 січень 2025, 12:12

Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...

Не робіть помилок! Названо продукт, який категорично не можна готувати у фритюрниці

субота, 18 січень 2025, 11:48

Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...