Сирники з гарбузом - ідеальна комбінація смаків

Треба смачно їсти, а для цього потрібно знати, що готувати. Пропонуємо вам спробувати дуже смачні сирники з гарбузом. Нетривіальне рішення для звичної страви. Смакувати по-новому, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі продукти для приготування:

  • домашній сир —250 г;
  • гарбуз — 250 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • цукор — 2 ч. л.;
  • сіль — 1 дрібка;
  • кориця — 2 дрібки;
  • борошно — 0,5 склянки;
  • олія — 2 ст.л.

Як приготувати

Змішайте разом домашній сир, цукор, сіль, яйце. Ретельно вимішайте та розімніть масу, щоб вона стала однорідною.

М’якоть гарбуза треба натерти на тертці та вичавити з нього зайвий сік. Інакше сирники з ним не зліпляться та не просмажаться. Додайте гарбуз до сирної маси, корицю. Ретельно вимішайте.Борошно потрібне для панірування. Вологими руками сформуйте сирники та обваляйте їх в борошні.

Розігрійте сковороду. Налийте трохи олії або розтопіть вершкове масло. Подавайте сирники ще теплими, полийте їх сметаною або згущеним молоком. Смачного!

Господиням на замітку! Коли треба додавати цибулю у фарш на пельмені

понеділок, 28 квітень 2025, 12:12

М’ясна начинка у вигляді фаршу відрізняється для різних страв, хоч багато хто вважає, що фарш із м’яса на пельмені, котлети, біляші однакова. Для того, щоб пельмені були соковиті, треба додавати цибулю. Але часто це не так, передають Патріоти України. ...

Не робіть так! Три помилки, які допускають господині під час варіння картопляного пюре

понеділок, 28 квітень 2025, 11:12

Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....