Треба смачно їсти, а для цього потрібно знати, що готувати. Пропонуємо вам спробувати дуже смачні сирники з гарбузом. Нетривіальне рішення для звичної страви. Смакувати по-новому, передають Патріоти України.
Вам потрібні такі продукти для приготування:
Змішайте разом домашній сир, цукор, сіль, яйце. Ретельно вимішайте та розімніть масу, щоб вона стала однорідною.
М’якоть гарбуза треба натерти на тертці та вичавити з нього зайвий сік. Інакше сирники з ним не зліпляться та не просмажаться. Додайте гарбуз до сирної маси, корицю. Ретельно вимішайте.Борошно потрібне для панірування. Вологими руками сформуйте сирники та обваляйте їх в борошні.
Розігрійте сковороду. Налийте трохи олії або розтопіть вершкове масло. Подавайте сирники ще теплими, полийте їх сметаною або згущеним молоком. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...