Усім, хто шукає ідеї корисних та здорових сніданків, дієтологи рекомендують починати день із овочевих запіканок. Як основу страви можна використовувати не тільки картоплю — капустяна запіканка при правильному приготуванні вийде не менш смачною та ситною. Рецепт приводить bezzamorochek, зазначають Патріоти України.
Овочева запіканка на сковороді
Капусту нашаткувати, вбити яйця, додати дрібно нарізану цибулю і тертий сир. Посолити та всипати борошно. Масу добре перемішати.
- Капуста білокачанна — 250 г;
- Борошно — 100 г;
- Яйце — 3 шт.;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- Сир твердий — 70 г;
- Олія;
- Сіль.
Готується страва без духовки. Сковороду потрібно змастити олією та прогріти. Розподілити масу по дну. Готувати під кришкою на мінімальному вогні приблизно 15 хвилин. Дочекавшись, коли зверху з'явиться скоринка, перевернути запіканку на інший бік. Можна скористатися тарілкою — накрити нею сковороду, а потім акуратно перекласти майбутню запіканку назад. Потримати під кришкою ще 10 хвилин на слабкому вогні.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...