
Усім, хто шукає ідеї корисних та здорових сніданків, дієтологи рекомендують починати день із овочевих запіканок. Як основу страви можна використовувати не тільки картоплю — капустяна запіканка при правильному приготуванні вийде не менш смачною та ситною. Рецепт приводить bezzamorochek, зазначають Патріоти України.
Овочева запіканка на сковороді
Капусту нашаткувати, вбити яйця, додати дрібно нарізану цибулю і тертий сир. Посолити та всипати борошно. Масу добре перемішати.
- Капуста білокачанна — 250 г;
- Борошно — 100 г;
- Яйце — 3 шт.;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- Сир твердий — 70 г;
- Олія;
- Сіль.
Готується страва без духовки. Сковороду потрібно змастити олією та прогріти. Розподілити масу по дну. Готувати під кришкою на мінімальному вогні приблизно 15 хвилин. Дочекавшись, коли зверху з'явиться скоринка, перевернути запіканку на інший бік. Можна скористатися тарілкою — накрити нею сковороду, а потім акуратно перекласти майбутню запіканку назад. Потримати під кришкою ще 10 хвилин на слабкому вогні.
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...
Банани вважаються одним із найкорисніших фруктів - вони швидко додають енергії, містять калій, магній і вітаміни групи В. Проте є категорії людей, яким цей продукт може зашкодити, передають Патріоти України. 1. Тим, хто має діабет Банани містять велик...