Соковите м’ясо ідеально поєднується з різними гарнірами: соус від страви, служить підливою і додає смаку звичайній картоплі або просто відвареному рису, зазначають Патріоти України.
М’ясо ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо до рум’яності з двох сторін в добре розігрітій олії в сковорідці.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
Помідори ріжемо напів дольками.
Порада: якщо не любите шкірку помідорів, можна ошпарити їх кип’ятком і зняти.
До м’яса вводимо цибулю, перемішуємо і готуємо до рум’яності.
Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин.
Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин.
Додаємо помідори, солимо і перчимо, додаємо інші спеції за смаком. Перемішуємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо 10 хвилин.
Яйця перебиваємо виделкою до однорідності. Зелень дрібно ріжемо.
Яєчну масу виливаємо в сковорідку, накриваємо кришкою і тушкуємо поки яйця не схопляться.
Посипаємо зеленню і подаємо до столу до будь-яких гарнірів.
Крім помідорів я іноді додаю ще й солодкий перець, печериці, виходить ситніше і смачніше.
Під час приготування котлет іноді буває, що готові м’ясні вироби плоскі та збиті. На смак досить сухі та жорсткі, що робить страву не приємною для їжі. Як цього уникнути або що робити, якщо так сталося? Ділимося порадами з досвіду, передають Патріоти У...
У квашеній капусті багато вітамінів, тому така закуска вважається дуже корисною, особливо в осінньо-зимовий сезон. Господині вважають за краще робити такі заготівлі самостійно. Але тут важливо пам’ятати про деякі нюанси, щоб капуста була ароматною, хру...