Соковите м’ясо ідеально поєднується з різними гарнірами: соус від страви, служить підливою і додає смаку звичайній картоплі або просто відвареному рису, зазначають Патріоти України.
М’ясо ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо до рум’яності з двох сторін в добре розігрітій олії в сковорідці.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
Помідори ріжемо напів дольками.
Порада: якщо не любите шкірку помідорів, можна ошпарити їх кип’ятком і зняти.
До м’яса вводимо цибулю, перемішуємо і готуємо до рум’яності.
Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин.
Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин.
Додаємо помідори, солимо і перчимо, додаємо інші спеції за смаком. Перемішуємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо 10 хвилин.
Яйця перебиваємо виделкою до однорідності. Зелень дрібно ріжемо.
Яєчну масу виливаємо в сковорідку, накриваємо кришкою і тушкуємо поки яйця не схопляться.
Посипаємо зеленню і подаємо до столу до будь-яких гарнірів.
Крім помідорів я іноді додаю ще й солодкий перець, печериці, виходить ситніше і смачніше.
На полицях супермаркетів - десятки упаковок, але далеко не все з того, що виглядає як вершкове масло, ним дійсно є. Сьогодні виробники часто маскують спреди та інші жири під натуральне масло, сподіваючись, що споживач не зверне увагу на дрібниці. Та є ...
У літній період зберігання продуктів стає справжнім викликом, особливо коли мова йде про свіжі овочі та фрукти. Високі температури пришвидшують псування, тож логічним здається перемістити все у холодильник. Але це - не найкраще рішення для помідорів, п...