Так курку мало хто готує, а даремно. Швидка вечеря без метушні і проблем всього за 30 хвилин

Соковите м’ясо ідеально поєднується з різними гарнірами: соус від страви, служить підливою і додає смаку звичайній картоплі або просто відвареному рису, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • стегна курячі, 1 кг;
  • помідори, і яйця по 5 шт;
  • цибуля, 2 шт;
  • сіль, перець, карі, коріандр, зелень.

Процес приготування

М’ясо ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо до рум’яності з двох сторін в добре розігрітій олії в сковорідці.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.

Помідори ріжемо напів дольками.

Порада: якщо не любите шкірку помідорів, можна ошпарити їх кип’ятком і зняти.

До м’яса вводимо цибулю, перемішуємо і готуємо до рум’яності.

Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин.

Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин.

Додаємо помідори, солимо і перчимо, додаємо інші спеції за смаком. Перемішуємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо 10 хвилин.

Яйця перебиваємо виделкою до однорідності. Зелень дрібно ріжемо.

Яєчну масу виливаємо в сковорідку, накриваємо кришкою і тушкуємо поки яйця не схопляться.

Посипаємо зеленню і подаємо до столу до будь-яких гарнірів.

Крім помідорів я іноді додаю ще й солодкий перець, печериці, виходить ситніше і смачніше.

Знижує цукор, чистить судини й бореться з тромбами: Цей овоч визнали справжнім скарбом для здоров’я

вівторок, 16 грудень 2025, 8:45

Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...

Це така смакота! Чому обов'язково потрібно їсти квашену капусту і як її готувати, щоб вона була хрусткою

вівторок, 16 грудень 2025, 6:30

Квашена капуста - один із найсмачніших і найкорисніших продуктів. Готувати її можна дуже просто в домашніх умовах, достатньо всього лише - вибрати не мляву, соковиту капусту, і знати, як її правильно готувати, щоб закуска була без неприємного запаху, п...