Соковите м’ясо ідеально поєднується з різними гарнірами: соус від страви, служить підливою і додає смаку звичайній картоплі або просто відвареному рису, зазначають Патріоти України.
М’ясо ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо до рум’яності з двох сторін в добре розігрітій олії в сковорідці.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
Помідори ріжемо напів дольками.
Порада: якщо не любите шкірку помідорів, можна ошпарити їх кип’ятком і зняти.
До м’яса вводимо цибулю, перемішуємо і готуємо до рум’яності.
Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин.
Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин.
Додаємо помідори, солимо і перчимо, додаємо інші спеції за смаком. Перемішуємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо 10 хвилин.
Яйця перебиваємо виделкою до однорідності. Зелень дрібно ріжемо.
Яєчну масу виливаємо в сковорідку, накриваємо кришкою і тушкуємо поки яйця не схопляться.
Посипаємо зеленню і подаємо до столу до будь-яких гарнірів.
Крім помідорів я іноді додаю ще й солодкий перець, печериці, виходить ситніше і смачніше.
Нерідко психологічні стреси провокують інші неприємності, наприклад, набирання зайвої ваги. До цього часто призводить переїдання, коли ми боремося з наслідками стресу. Серед продуктів, які людина інстинктивно споживає під час стресу, можуть бути навіть...
Котлети з фаршу — одна з тих традиційних страв, які з кожним роком завойовують все більше прихильників. Вони смачні, прості та швидкі в приготуванні. Котлети чудово смакують як гарячими, так і холодними. Однак іноді одна маленька помилка може призвести...