
Соковите м’ясо ідеально поєднується з різними гарнірами: соус від страви, служить підливою і додає смаку звичайній картоплі або просто відвареному рису, зазначають Патріоти України.
М’ясо ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо до рум’яності з двох сторін в добре розігрітій олії в сковорідці.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
Помідори ріжемо напів дольками.
Порада: якщо не любите шкірку помідорів, можна ошпарити їх кип’ятком і зняти.
До м’яса вводимо цибулю, перемішуємо і готуємо до рум’яності.
Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин.
Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин.
Додаємо помідори, солимо і перчимо, додаємо інші спеції за смаком. Перемішуємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо 10 хвилин.
Яйця перебиваємо виделкою до однорідності. Зелень дрібно ріжемо.
Яєчну масу виливаємо в сковорідку, накриваємо кришкою і тушкуємо поки яйця не схопляться.
Посипаємо зеленню і подаємо до столу до будь-яких гарнірів.

Крім помідорів я іноді додаю ще й солодкий перець, печериці, виходить ситніше і смачніше.
Дослідники з Університету Сапієнца в Римі (Італія) з'ясували, що кофеїн, який міститься в каві, чаї та какао, може активно сприяти зростанню клітин, які допомагають регенерувати оболонці кровоносних судин. Дослідження проводили серед людей, які стражда...
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...