Вареники з вишнею - одна з найсмачніших літніх страв, особливо якщо вони зроблені власноруч! Багато господинь бояться займатися ліпленням домашніх вареників, тому що думають, що в них не вийде смачне тісто. З цим простим рецептом повітряного тіста для вареників на кефірі ви можете не переживати, що у вас щось не вийде, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для начинки підготуйте:
Приготування:
З'єднайте борошно з сіллю і содою. Жовток розітріть з цукром і кефіром до однорідної маси. Далі з'єднайте муку з кефірною сумішшю і замісіть м'яке тісто, інформує Ukr.Media.
Якщо тісто виходить липким, додайте ще трохи борошна. Накрийте тісто і залиште його на 15-20 хвилин.
Видаліть з вишень кісточки. Для цього можна використовувати звичайну коктейльну трубочку. З'єднайте цукор з крахмалом.
Сформуйте з тіста джгут діаметром 3-4 см і наріжте на шматочки. З кожного шматочка сформуйте кружечок товщиною 2-3 мм.
У центр кола викладіть 1 ч.л. цукру і кілька вишень.
Далі доводимо воду у каструлі до кипіння, підсолюємо і варимо вареники. На цьому тісті важливо їх не переварити — як закиплять — засікайте хвилину і витягайте. Після варки притрусіть цукром та перемішайте — все можна всіх звати до столу!
Поетапний процес приготування вареників з вишнею можна подивитися на відео:
Щоб позбутися зайвих кілограмів, не обов’язково голодувати. Дієтологи наголошують: головне — правильно обирати продукти, які активізують обмін речовин і допомагають тілу спалювати жири природним шляхом, передають Патріоти України. Яйця. Найкраще джерел...
Низький гемоглобін (анемія) проявляється слабкістю, втомою, запамороченням, блідістю шкіри та задишкою, оскільки організм недоотримує кисень. Підняти рівень гемоглобіну може вживання деяких продуктів, багатих на залізо, передають Патріоти України. Прод...