Вареники з вишнею - одна з найсмачніших літніх страв, особливо якщо вони зроблені власноруч! Багато господинь бояться займатися ліпленням домашніх вареників, тому що думають, що в них не вийде смачне тісто. З цим простим рецептом повітряного тіста для вареників на кефірі ви можете не переживати, що у вас щось не вийде, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для начинки підготуйте:
Приготування:
З'єднайте борошно з сіллю і содою. Жовток розітріть з цукром і кефіром до однорідної маси. Далі з'єднайте муку з кефірною сумішшю і замісіть м'яке тісто, інформує Ukr.Media.
Якщо тісто виходить липким, додайте ще трохи борошна. Накрийте тісто і залиште його на 15-20 хвилин.
Видаліть з вишень кісточки. Для цього можна використовувати звичайну коктейльну трубочку. З'єднайте цукор з крахмалом.
Сформуйте з тіста джгут діаметром 3-4 см і наріжте на шматочки. З кожного шматочка сформуйте кружечок товщиною 2-3 мм.
У центр кола викладіть 1 ч.л. цукру і кілька вишень.
Далі доводимо воду у каструлі до кипіння, підсолюємо і варимо вареники. На цьому тісті важливо їх не переварити — як закиплять — засікайте хвилину і витягайте. Після варки притрусіть цукром та перемішайте — все можна всіх звати до столу!
Поетапний процес приготування вареників з вишнею можна подивитися на відео:
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...
Банани можуть залишатися свіжими, твердими та ароматними довше, якщо зберігати їх у правильному місці на кухні. Експерти радять не просто класти банани в звичайний фруктовий кошик, а зробити дещо несподіване, передають Патріоти України. За словами фах...