Вареники з вишнею - одна з найсмачніших літніх страв, особливо якщо вони зроблені власноруч! Багато господинь бояться займатися ліпленням домашніх вареників, тому що думають, що в них не вийде смачне тісто. З цим простим рецептом повітряного тіста для вареників на кефірі ви можете не переживати, що у вас щось не вийде, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для начинки підготуйте:
Приготування:
З'єднайте борошно з сіллю і содою. Жовток розітріть з цукром і кефіром до однорідної маси. Далі з'єднайте муку з кефірною сумішшю і замісіть м'яке тісто, інформує Ukr.Media.
Якщо тісто виходить липким, додайте ще трохи борошна. Накрийте тісто і залиште його на 15-20 хвилин.
Видаліть з вишень кісточки. Для цього можна використовувати звичайну коктейльну трубочку. З'єднайте цукор з крахмалом.
Сформуйте з тіста джгут діаметром 3-4 см і наріжте на шматочки. З кожного шматочка сформуйте кружечок товщиною 2-3 мм.
У центр кола викладіть 1 ч.л. цукру і кілька вишень.
Далі доводимо воду у каструлі до кипіння, підсолюємо і варимо вареники. На цьому тісті важливо їх не переварити — як закиплять — засікайте хвилину і витягайте. Після варки притрусіть цукром та перемішайте — все можна всіх звати до столу!
Поетапний процес приготування вареників з вишнею можна подивитися на відео:
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...