Оладки з квашеною капустою і копченим салом. Виходить неймовірно смачно і апетитно. Готуються швидко і просто. Чудово підійдуть до сніданку або для перекусу, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти
Процес приготування
У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо цукор, сіль і перемішуємо. Потім вливаємо кефір і перемішуємо.
У масу просіваємо борошно і соду, все знову перемішуємо.
Квашену капусту віджимають від соку і трохи нарізаємо ножем. Додаємо в тісто.
Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо приготовлену зелень. Нарізаємо невеликими шматочками копчене сало. Підготовлені продукти додаємо в тісто і перемішуємо.
У сковороду наливаємо рослинну олію, нагріваємо і ложкою кладемо тісто. Накриваємо кришкою і смажимо на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. А потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...