Так смачно, що язик можна проковтнути: Рецепт рагу із курячої печінки від шеф-кухаря

Якщо ми запитаємо вас, що ви зазвичай готуєте з курячої печінки? Мабуть, 90 відсотків відповідей буде – паштет. Щоб урізноманітнити страви з курячої печінки – приготуйте ніжне рагу з полентою за рецептом шеф-кухаря Володимира Ярославського, радять Патріоти України.

Рецепт рагу з курячої печінки та поленти

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 2 – 4

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Ретельно наріжте овочі кубиками. На розігрітій сковорідці обсмажте спочатку моркву, далі цибулю, селеру та часник.
  2. Додайте печінку та влийте білого вина. Накрийте все кришкою та тушкуйте, періодично помішуючи, на повільному вогні 20 хвилин.
  3. Присмачте все сіллю, додайте шавлію та перець. Тушкуйте страву 5 хвилин.
  4. Додайте вершкове масло та перемішайте. Рагу готове.

Окремо готуємо поленту Таранья (це 50/50 кукурудзяна крупа та гречана).

Приготування:

  1. У сотейнику доведіть до кипіння молоко. При постійному помішуванні додайте крупу та варіть кашу на повільному вогні 12 – 15 хвилин.
  2. Додайте вершкове масло до каші та зніміть з плити. Посипте її пармезаном та вимішайте кашу.
  3. Викладіть поленту на порційні тарілки, ложкою зробіть невелику ямку та в неї покладіть рагу з печінки. Смачного!

Відеорецепт приготування рагу з печінки та поленти від Володимира Ярославського:


Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...