Так смачно, що язик можна проковтнути: Рецепт рагу із курячої печінки від шеф-кухаря

Якщо ми запитаємо вас, що ви зазвичай готуєте з курячої печінки? Мабуть, 90 відсотків відповідей буде – паштет. Щоб урізноманітнити страви з курячої печінки – приготуйте ніжне рагу з полентою за рецептом шеф-кухаря Володимира Ярославського, радять Патріоти України.

Рецепт рагу з курячої печінки та поленти

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 2 – 4

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Ретельно наріжте овочі кубиками. На розігрітій сковорідці обсмажте спочатку моркву, далі цибулю, селеру та часник.
  2. Додайте печінку та влийте білого вина. Накрийте все кришкою та тушкуйте, періодично помішуючи, на повільному вогні 20 хвилин.
  3. Присмачте все сіллю, додайте шавлію та перець. Тушкуйте страву 5 хвилин.
  4. Додайте вершкове масло та перемішайте. Рагу готове.

Окремо готуємо поленту Таранья (це 50/50 кукурудзяна крупа та гречана).

Приготування:

  1. У сотейнику доведіть до кипіння молоко. При постійному помішуванні додайте крупу та варіть кашу на повільному вогні 12 – 15 хвилин.
  2. Додайте вершкове масло до каші та зніміть з плити. Посипте її пармезаном та вимішайте кашу.
  3. Викладіть поленту на порційні тарілки, ложкою зробіть невелику ямку та в неї покладіть рагу з печінки. Смачного!

Відеорецепт приготування рагу з печінки та поленти від Володимира Ярославського:


Ви будете здивовані! Скільки хвилин можна тримати чайний пакетик в горнятку

неділя, 23 лютий 2025, 6:39

Чай у пакетиках створили, щоб зробити заварювання простішим і швидшим, особливо в дорозі, на роботі чи в інших не надто зручних умовах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Згодом така форма чаю прижилася, і багато людей відмовилися від трад...

А ви це знали? Чому не можна помішувати рис під час варіння

неділя, 23 лютий 2025, 6:12

Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України. Готується страва дуже просто, проте ї...