
Курячі ніжки в кефірі, запечені в духовці, виходити м’якими і дуже смачними. Приємний аромат страви наповнить всю кухню затишною атмосферою, спробуйте приготувати курку за моїм рецептом. Ви не пошкодуєте, передають Патріоти України.
Складові:
В окремій мисці змішайте оливкову олію, приправу для курки, прованські трави, і часник. Його пропустіть через прес.
Посоліть, додайте гострий перець. Дайте постояти маринаду 5 хвилин. Тепер черга курячих ніжок. Їх необхідно помити і викупати в маринаді.

Накрийте поліетиленовою плівкою м’ясо, і дайте йому настоятися 2 години. Чим довше будете маринувати курку, тим вона буде смачніша.
Підготуйте посуд для випікання, змастіть її олією, і викладіть ніжки. Зверху залийте м’ясо кефіром.

Поставте форму для випічки в духовку. Накрийте її фольгою. Попередньо розігрійте її до 180 градусів.
Випікайте страву при температурі 200 градусів 35 хвилин.

До курячих ніжок добре подати легкий салат зі свіжих овочів. Смачного!

Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...