Курячі ніжки в кефірі, запечені в духовці, виходити м’якими і дуже смачними. Приємний аромат страви наповнить всю кухню затишною атмосферою, спробуйте приготувати курку за моїм рецептом. Ви не пошкодуєте, передають Патріоти України.
Складові:
В окремій мисці змішайте оливкову олію, приправу для курки, прованські трави, і часник. Його пропустіть через прес.
Посоліть, додайте гострий перець. Дайте постояти маринаду 5 хвилин. Тепер черга курячих ніжок. Їх необхідно помити і викупати в маринаді.
Накрийте поліетиленовою плівкою м’ясо, і дайте йому настоятися 2 години. Чим довше будете маринувати курку, тим вона буде смачніша.
Підготуйте посуд для випікання, змастіть її олією, і викладіть ніжки. Зверху залийте м’ясо кефіром.
Поставте форму для випічки в духовку. Накрийте її фольгою. Попередньо розігрійте її до 180 градусів.
Випікайте страву при температурі 200 градусів 35 хвилин.
До курячих ніжок добре подати легкий салат зі свіжих овочів. Смачного!
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...