Така смакота! Домашнє "Баунті" всього з трьох інгредієнтів - швидке, просте та смачне частування без цукру

Шоколад "Баунті" - справді райська насолода, особливо якщо любити кокос. Однак виробники додають у солодощі надто багато продуктів, які негативно впливають на здоров'я людини, передають Патріоти України.

Наприклад, пальмова олія, величезна кількість цукру та інших підсолоджувачів та підсилювачів смаку. Пропонуємо вам приготувати тістечко самостійно – воно буде не менш смачним, але кориснішим.

Баунті без цукру з трьох інгредієнтів – рецепт

Приготувати домашнє "Баунті" дуже просто. Достатньо перемішати всі інгредієнти, сформувати тістечка та приготувати їх спеціальним способом.

Складові:

  • Банка згущеного молока
  • 350 г кокосової стружки
  • 200 г шоколаду

Спосіб приготування:

  1. Змішайте згущене молоко з кокосовою стружкою - добре перемішайте. Сформуйте тістечка бажаного розміру та форми.
  2. На плиту ставимо сотейник з водою, зверху встановлюємо глибоку мисочку (керамічну або з щільного скла), додаємо шоколад і топимо його на водяній бані.
  3. У готовий розтоплений шоколад опускаємо батончики – робити це можна за допомогою виделки та викладаємо на решітку. Зайвий шоколад стікатиме, тому під низ можна постелити лист пергаменту або поставити піддон. Коли шоколад підсохне, десерт потрібно прибрати у холодильник.

Готово! Смачного!

Дешево і дуже смачно! Намазка зі смаком червоної ікри з простих інгредієнтів

середа, 26 листопад 2025, 6:45

Бажаєте здивувати близьких? Приготуйте намазку за рецептом кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з читачами "Фактів", передають Патріоти України. Поцікавтеся у рідних, які їхні враження. Адже кожна людина має свій смак і свою думку. Якщо намазк...

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...