Така смакота! Домашнє "Баунті" всього з трьох інгредієнтів - швидке, просте та смачне частування без цукру

Шоколад "Баунті" - справді райська насолода, особливо якщо любити кокос. Однак виробники додають у солодощі надто багато продуктів, які негативно впливають на здоров'я людини, передають Патріоти України.

Наприклад, пальмова олія, величезна кількість цукру та інших підсолоджувачів та підсилювачів смаку. Пропонуємо вам приготувати тістечко самостійно – воно буде не менш смачним, але кориснішим.

Баунті без цукру з трьох інгредієнтів – рецепт

Приготувати домашнє "Баунті" дуже просто. Достатньо перемішати всі інгредієнти, сформувати тістечка та приготувати їх спеціальним способом.

Складові:

  • Банка згущеного молока
  • 350 г кокосової стружки
  • 200 г шоколаду

Спосіб приготування:

  1. Змішайте згущене молоко з кокосовою стружкою - добре перемішайте. Сформуйте тістечка бажаного розміру та форми.
  2. На плиту ставимо сотейник з водою, зверху встановлюємо глибоку мисочку (керамічну або з щільного скла), додаємо шоколад і топимо його на водяній бані.
  3. У готовий розтоплений шоколад опускаємо батончики – робити це можна за допомогою виделки та викладаємо на решітку. Зайвий шоколад стікатиме, тому під низ можна постелити лист пергаменту або поставити піддон. Коли шоколад підсохне, десерт потрібно прибрати у холодильник.

Готово! Смачного!

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...