
Цього разу до свята я пропоную вам приготувати лосось. Це сама універсальна рибка. Її можна запікати, смажити, тушкувати, варити і вона буде однаково смачною. Подавати рибку краще в гарячому вигляді з лимоном і овочевим гарніром. Готувати ми її будемо з цікавим маринадом з гірчиці і лимонного соусу, повірте, це смачно, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти
Приготуємо маринад. У миску кладемо соєвий соус, додаємо розтоплене вершкове масло, гірчицю, лимонну цедру, мед, лимонний сік, паприку, чорний перець, сіль і подрібнену зелень. Все перемішуємо до розчинення меду.
Беремо деко, застелене пергаментним папером. Кладемо на нього філе рибки шкірою вниз, заливаємо маринадом.
Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 15-20 хвилин.
Готову рибку дістаємо з духовки і подаємо до столу.
Дослідники з Університету Сапієнца в Римі (Італія) з'ясували, що кофеїн, який міститься в каві, чаї та какао, може активно сприяти зростанню клітин, які допомагають регенерувати оболонці кровоносних судин. Дослідження проводили серед людей, які стражда...
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...