Така смакота! Як приготувати мариновану цибулю до шашликів

Якщо вам коли-небудь було щастя відвідати справжню шашличну, тоді вам знайомий смак смачнезної маринованої цибулі. М’ясо з нею розкривається просто з нової сторони та ідеально його доповнює. Таку мариновану цибулю можна приготувати вдома, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • цибуля — 300 г;
  • сіль — 1 ст.л.;
  • цукор — 1 ст.л.;
  • вода — 250 мл;
  • свіжий кріп — 10 г;
  • оцет — 2 ст.л.

Як приготувати

Очищену цибулю наріжте півкільцями, а вимитий кріп просушіть та дрібно наріжте. Товсті стеблини не нарізайте, бо вони зіпсують смак.

Наберіть в миску воду, всипте туди сіль та цукор, оцет. В маринад покладіть цибулю та кріп та залишіть на 20 хвилин. За бажанням можна оцту давати трохи більше.

Маринована цибуля до шашликів готова. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Не робіть помилок! Чому риба виходить сухою - головні помилки господарок

неділя, 8 червень 2025, 23:10

Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...

Це може здивувати! Яку їжу не можна поєднувати з кавою і чому

неділя, 8 червень 2025, 21:28

Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...