Якщо вам коли-небудь було щастя відвідати справжню шашличну, тоді вам знайомий смак смачнезної маринованої цибулі. М’ясо з нею розкривається просто з нової сторони та ідеально його доповнює. Таку мариновану цибулю можна приготувати вдома, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Очищену цибулю наріжте півкільцями, а вимитий кріп просушіть та дрібно наріжте. Товсті стеблини не нарізайте, бо вони зіпсують смак.
Наберіть в миску воду, всипте туди сіль та цукор, оцет. В маринад покладіть цибулю та кріп та залишіть на 20 хвилин. За бажанням можна оцту давати трохи більше.
Маринована цибуля до шашликів готова. Смачного!
Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...
Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...