Така смакота! Як приготувати мариновану цибулю до шашликів

Якщо вам коли-небудь було щастя відвідати справжню шашличну, тоді вам знайомий смак смачнезної маринованої цибулі. М’ясо з нею розкривається просто з нової сторони та ідеально його доповнює. Таку мариновану цибулю можна приготувати вдома, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • цибуля — 300 г;
  • сіль — 1 ст.л.;
  • цукор — 1 ст.л.;
  • вода — 250 мл;
  • свіжий кріп — 10 г;
  • оцет — 2 ст.л.

Як приготувати

Очищену цибулю наріжте півкільцями, а вимитий кріп просушіть та дрібно наріжте. Товсті стеблини не нарізайте, бо вони зіпсують смак.

Наберіть в миску воду, всипте туди сіль та цукор, оцет. В маринад покладіть цибулю та кріп та залишіть на 20 хвилин. За бажанням можна оцту давати трохи більше.

Маринована цибуля до шашликів готова. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Просто ідеально! Що додати до м’яса при запіканні, щоб воно було м’яким та соковитим

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 12:05

Досить часто при запіканні м’ясо стає сухим. Його складно їсти, воно жорстке на смак. Це серйозна проблема, яку потрібно вирішувати системно. Найперше треба виправити на наступний раз помилки приготування, передають Патріоти України. Перед запіканням м...

Така смакота! Як приготувати мариновану цибулю до шашликів

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 11:07

Якщо вам коли-небудь було щастя відвідати справжню шашличну, тоді вам знайомий смак смачнезної маринованої цибулі. М’ясо з нею розкривається просто з нової сторони та ідеально його доповнює. Таку мариновану цибулю можна приготувати вдома, передають Пат...