Така смакота! Як приготувати м'ясну страву на Новий рік, якщо не буде електрики - рецепт кебабу на лаваші

За цих непростих часів святкового настрою практично немає. Але якщо ви мегапозитивна людина, яка намагається тримати носа за вітром, і все ж готуєтеся до Нового року, пропонуємо вам записати собі рецепт м'ясної страви, яку можна буде приготувати навіть без світла, передають Патріоти України.

Багато хто з нас вибирався на шашлики, і майже у всіх, а у сусідів так точно є мангал. Тому саме він може бути дуже корисним, якщо вимикають світло під Новий рік. Без святкового меню ви точно не залишитеся.

Готувати на мангалі можна навіть якщо ви живете в багатоквартирному будинку - досить просто спуститися на подвір'я, знайти затишний куточок без протягів і розвести багаття. Але пам'ятайте! Що після потрібно обов'язково якісно згасити вугілля.

Кебаб у лаваші - рецепт

Складові:

  • 300 г яловичого фаршу
  • 2 г пластівців перцю чилі
  • сіль
  • перець
  • мускатний горіх
  • коріандр
  • дві гілочки кінзи

Спосіб приготування:

  1. Фарш змішати зі спеціями. Дрібно нарізати зелень і додати до фаршу - добре перемішати.
  2. Змочуючи руки у воді, сформувати тонкі довгі сосиски, які потрібно надіти на шампур або дерев'яні палички.
  3. На мангалі обсмажуємо кебаб 5-7 хвилин.
  4. У миску вистилаємо лаваш чи тортиллю і викладаємо готовий кебаб.
  5. На вугіллі також можна приготувати овочі – буде дуже смачно разом із м'ясом.
  6. Зазвичай кебаб подають із червоним соусом та кинзою.

Готово! Смачного!

Дуже смачно! Печені яблука з сиром та чорносливом за 7 хвилин

понеділок, 19 травень 2025, 11:04

Печені яблука рекомендовані до вживання дієтологами та практично не мають обмежень та протипоказань, передають Патріоти України. Сучасне життя диктує свої умови і на часі приготування швидких корисних низькокалорійних страв та десертів. Тому особливої ...

Що досвідчені господині додають у гречку, щоб вона була розсипчаста

понеділок, 19 травень 2025, 10:12

Для того, щоб гречка вийшла смачна, розсипчаста та водночас мала приємний відтінок, а не була, як бліда поганка, досвідчені господині додають один інгредієнт. Спробуйте й ви, якщо раніше так не робили, передають Патріоти України. Для смачної каші мало ...