Така смакота! Як приготувати запечене м’ясо, що тане у роті

Це смачне запечене м’ясо може позмагатися з найвишуканішими ресторанними стравами, адже воно готується за рецептом, якому більше пів століття, передають Патріоти України.

Подробиці

Сьогодні піде мова про свинячий балик, ошийок або вирізку з клуба. Саме ці частини свинячої туші найкраще підходять для запікання.

Вибраний вами шматок нашпигуйте часником. Для цього зробіть кінчиком ножа проколи в м’ясі з усіх боків, вмочіть половину чи четвертину зубчика часнику в сіль і запхайте в прорізи.

Потім посоліть м’ясо і посипте перцем (на власний смак). Залиште маринуватися на 2 години в холодильнику. Замісіть круте тісто, як для вареників. Розкачайте корж товщиною 0,5 – 0,8 см. Замотайте в нього промариноване м’ясо. Запікайте в духовці 1,5-2 години при температурі 160 градусів.

Сучасні хазяйки, щоб менше гратися, замотують м’ясо в фольгу й так само запікають. Смакує як гарячим, так і холодним!

Джерело: ПростоВей

Оцінять всі! Смачні рулетики з курячого філе із сиром та беконом

субота, 12 жовтень 2024, 17:13

Ці соковиті рулетики дуже швидко готувати. Смакують з будь-яким гарніром, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Візьміть філе, помийте, просушіть й розріжте навпіл та гарно відбийте. Посоліть, поперчіть. Можна додати мікс спецій до к...

Не робіть так! Названо помилки. які псують рибу

субота, 12 жовтень 2024, 12:28

Риба обов'язково повинна бути в раціоні кожної людини, тому що вона дуже поживна. І готувати такий продукт можна абсолютно різними способами. Але який би ви не обрали, потрібно уникати декількох помилок, які дуже впливають на смак і текстуру, передають...