
Запечені яблука є найсмачнішим та найпростішим десертом. Готується швидко, а користі більше, ніж в інших стравах. А ще це дуже ароматно. Як приготувати апетитний десерт, читайте далі у статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Яблука підготуйте, зрізавши капелюшки. Обережно виберіть середину. На цьому основна підготовка завершена.
Тепер треба приготувати начинку. Змішайте сир з медом та подрібненими горіхами. Заповніть начинкою середину яблук. А тепер відправляйте в духовку при температурі 190 градусів. Потрібно 30 хвилин. Смачного!
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...