
Запечені яблука є найсмачнішим та найпростішим десертом. Готується швидко, а користі більше, ніж в інших стравах. А ще це дуже ароматно. Як приготувати апетитний десерт, читайте далі у статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Яблука підготуйте, зрізавши капелюшки. Обережно виберіть середину. На цьому основна підготовка завершена.
Тепер треба приготувати начинку. Змішайте сир з медом та подрібненими горіхами. Заповніть начинкою середину яблук. А тепер відправляйте в духовку при температурі 190 градусів. Потрібно 30 хвилин. Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....