Інгредієнти для приготування курячої грудки:
- Філе курячої грудки – 4-5 шт;
- Помідор – 1 шт;
- Солодкий перець – 1 шт;
- Кріп – 1/2 пучка;
- Твердий сир – 50-70 г;
- Сметана (будь-якої жирності) – 150-200 г;
- Куркума – 1/4 ч. л;
- Паприка – 1/4 ч. л;
- Часник (сухий) – 1/4 ч. л;
- Чорний перець за смаком;
- Сіль за смаком.
Рецепт приготування курячої грудки
Філе курячої грудки попередньо вимити, обсушити і нарізати уздовж на 2-3 частини.
Форму для запікання змастити олією, на дно викласти нарізане філе. Посолити і поперчити за смаком.
Помідор нарізати кружечками і викласти на філе.
Далі знову йде шар філе. Додати сіль, чорний перець і часник.
Солодкий перець нарізати соломкою і викласти наступним шаром.
Зелень кропу дрібно нарізати і викласти на перець.
Завершальний шар – шар курячого філе.
Для приготування сметанного соусу необхідно змішати сметану, куркуму, паприку, сіль і чорний перець.
Страву залити сметанним соусом.
Запікати 50-55 хвилин при температурі 180 градусів. За 10-15 хвилин до готовності страву дістати з духовки і посипати тертим сиром. Смачного!