"Такого супу ви точно ще не куштували, - запевняє шеф-кухар Володимир Ярославський. - Спробуйте, вам сподобається". Усі овочі та фрукти, вказані в рецепті, попередньо очищені, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
томати - 300 г
персики - 300 г
вода - 50 мл
лимонний сік - 10 г
солодкий червоний перець - 75 г
білий хліб без скоринки - 25 г
гірчиця - 12-15 г
оливкова олія - 35 г
сіль - за смаком
соус "Табаско" - за бажанням.
Приготування:
Персики викладаємо в сотейник. Додаємо воду, цукор та лимонний сік. Варимо 3-7 хв. в залежності від зрілості персика - якщо м'який - то достатньо небагато часу, води можна додати менше. Готовий персик відставляємо, щоб охолонув. У чаші блендера поєднуємо всі продукти та збиваємо до однорідності. Всипаємо спеції. Ставимо до холодильника, щоб охолодити страву. Подаємо з невеликою кількістю "гарніру" з нарізаного шматочками червоного перцю, свіжого персику з оливовковою олією і базиліком. Смачно ще зі шматочком хліба чи брускетою.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...