
"Такого супу ви точно ще не куштували, - запевняє шеф-кухар Володимир Ярославський. - Спробуйте, вам сподобається". Усі овочі та фрукти, вказані в рецепті, попередньо очищені, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
томати - 300 г
персики - 300 г
вода - 50 мл
лимонний сік - 10 г
солодкий червоний перець - 75 г
білий хліб без скоринки - 25 г
гірчиця - 12-15 г
оливкова олія - 35 г
сіль - за смаком
соус "Табаско" - за бажанням.
Приготування:
Персики викладаємо в сотейник. Додаємо воду, цукор та лимонний сік. Варимо 3-7 хв. в залежності від зрілості персика - якщо м'який - то достатньо небагато часу, води можна додати менше. Готовий персик відставляємо, щоб охолонув. У чаші блендера поєднуємо всі продукти та збиваємо до однорідності. Всипаємо спеції. Ставимо до холодильника, щоб охолодити страву. Подаємо з невеликою кількістю "гарніру" з нарізаного шматочками червоного перцю, свіжого персику з оливовковою олією і базиліком. Смачно ще зі шматочком хліба чи брускетою.
Молоко - один із найшвидкопсувніших продуктів, тому його обов’язково потрібно зберігати в холодильнику. Проте більшість людей роблять помилку, залишаючи його на дверцятах холодильника, де температура найвища. Це призводить до того, що молоко швидше псу...
Червоне м'ясо традиційно вважають лідером за вмістом заліза. Втім, якщо ви його не любите чи дотримуєтеся рослинної дієти, то є інші продукти, які можуть цілком допомогти задовольнити потребу в цьому мікроелементі. Лікарка-дієтологиня Джилліан Кубала р...