
В оригіналі ця страва називається Hash Brown, вона дуже популярна в Америці, зазначають Патріоти України.
Хашбраун можна зустріти в багатьох закладах фастфуду або купити в супермаркеті в охолодженому або замороженому вигляді. По суті, ця страва дуже схожа на картопляні деруни, але готуються вони за іншою технологією. У класичний склад хашбраун допустимі різні добавки – сир, зелень, часник. Спробуйте, це дуже смачно.
Необхідні інгредієнти
Очищену картоплю тремо на великій тертці.
Терту картоплю перекладаємо в миску з крижаною водою на 10 хвилин. Так ми приберемо зайвий крохмаль.
Потім ретельно віджимаємо картоплю від води, краще всього використовувати марлю.
На сковороді розтоплюємо вершкове масло і викладаємо картоплю. На середньому вогні, постійно помішуючи, доводимо картоплю до напівготовності, тримаємо близько 5 хвилин.
Перекладаємо картоплю в миску, даємо охолонути до теплого стану. Солимо і перчимо до смаку.
Додаємо тертий сир, перемішуємо. В кінці всипаємо борошно, добре все розмішуємо.
Формуємо хашбраун у вигляді невеликих прямокутників. При формуванні зручно допомагати собі ножем.
Обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості рослинної олії.
Коли з’явиться рум’яна кірочка, перевертаємо і обсмажуємо іншу сторону.
Готово! Подаємо з будь-яким соусом на ваш смак.
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...
Курячі яйця, зварені некруто або підсмажені на сковороді, не становлять загрози для здоров’я. Улюблений сніданок безлічі людей на планеті не підіймає рівень холестерину. Результати дослідження було опубліковано в журналі The American Journal of Clinica...