Салат під назвою "Оселедець під шубою" набрав нової популярності у мережі. Однак цього разу йдеться не про канонічний, адже до рецепта додають буханку чорного хліба, зазначають Патріоти України.
Для приготування цієї страви знадобляться класичні елементи: відварений буряк, морква, картопля, нарізана цибуля та філе оселедця без кісточок. Також необхідно підготувати свіжу буханку бородинського хліба, з якого треба вийняти м’якуш та залишити 1,5 см скоринки.
На дно потрібно викласти оселедець з цибулею, після чого змазати майонезом. Те ж саме повторюється з морквою, картоплею та буряком. Схема нагадує класичне приготування, але у так званій "хлібній коробочці". Варто зазначити, що зберігається такий салат значно менше за звичайний. Тому краще все приготувати його перед вживанням.
Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...
Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...