Такого ви ще не куштували! Оселедець під шубою у хлібі став новим трендом - як готувати страву

Салат під назвою "Оселедець під шубою" набрав нової популярності у мережі. Однак цього разу йдеться не про канонічний, адже до рецепта додають буханку чорного хліба, зазначають Патріоти України.

Оселедець під шубою у хлібі

Для приготування цієї страви знадобляться класичні елементи: відварений буряк, морква, картопля, нарізана цибуля та філе оселедця без кісточок. Також необхідно підготувати свіжу буханку бородинського хліба, з якого треба вийняти м’якуш та залишити 1,5 см скоринки.

На дно потрібно викласти оселедець з цибулею, після чого змазати майонезом. Те ж саме повторюється з морквою, картоплею та буряком. Схема нагадує класичне приготування, але у так званій "хлібній коробочці". Варто зазначити, що зберігається такий салат значно менше за звичайний. Тому краще все приготувати його перед вживанням.

Це варто знати! ТОП-5 продуктів, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі

субота, 20 квітень 2024, 12:15

Добре, якщо на кухні є мікрохвильова піч. За допомогою цього пристрою можна швидко розігріти їжу, що остигнула. Однак відправляти в мікрохвильову піч можна далеко не всі продукти харчування, передають Патріоти України. На жаль, мало хто з кулінарів зн...

ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...