
Салат під назвою "Оселедець під шубою" набрав нової популярності у мережі. Однак цього разу йдеться не про канонічний, адже до рецепта додають буханку чорного хліба, зазначають Патріоти України.
Для приготування цієї страви знадобляться класичні елементи: відварений буряк, морква, картопля, нарізана цибуля та філе оселедця без кісточок. Також необхідно підготувати свіжу буханку бородинського хліба, з якого треба вийняти м’якуш та залишити 1,5 см скоринки.
На дно потрібно викласти оселедець з цибулею, після чого змазати майонезом. Те ж саме повторюється з морквою, картоплею та буряком. Схема нагадує класичне приготування, але у так званій "хлібній коробочці". Варто зазначити, що зберігається такий салат значно менше за звичайний. Тому краще все приготувати його перед вживанням.
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.