
Салат під назвою "Оселедець під шубою" набрав нової популярності у мережі. Однак цього разу йдеться не про канонічний, адже до рецепта додають буханку чорного хліба, зазначають Патріоти України.
Для приготування цієї страви знадобляться класичні елементи: відварений буряк, морква, картопля, нарізана цибуля та філе оселедця без кісточок. Також необхідно підготувати свіжу буханку бородинського хліба, з якого треба вийняти м’якуш та залишити 1,5 см скоринки.
На дно потрібно викласти оселедець з цибулею, після чого змазати майонезом. Те ж саме повторюється з морквою, картоплею та буряком. Схема нагадує класичне приготування, але у так званій "хлібній коробочці". Варто зазначити, що зберігається такий салат значно менше за звичайний. Тому краще все приготувати його перед вживанням.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...