Це не простий рецепт сливового варення на зиму – це справжня насолода для дорослих і малих! Сливове варення з ніжним смаком шоколаду чудово смакують до сніданку зі свіжим хлібом, або до гарячих млинців. Варення зі слив із шоколадним смаком – це відмінна солодка заготовка на зиму, яку ви з легкістю можете приготувати вдома. Своїм рецептом варення на зиму поділився талановитий шеф-кухар та суперфіналіст кулінарного шоу "Мастер шеф. Професіонали" – Юра Негрич. Патріоти України теж пропонують вам його скуштувати.
Кухар запевняє, що такого сливового варення ви ще не їли, адже до його складу входить ароматне какао. Не гаймо часу, мерщій готувати разом з професійними кухарями!
Приготування:
Багато господарок додають хліб у фарш, з якого планують приготувати котлети. Хліб виступає як «сполучний» компонент і не дає страві розвалюватись, передають Патріоти України. Цей додатковий інгредієнт допомагає зробити котлети більш пишними. Ще однією...
Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...