
Це не простий рецепт сливового варення на зиму – це справжня насолода для дорослих і малих! Сливове варення з ніжним смаком шоколаду чудово смакують до сніданку зі свіжим хлібом, або до гарячих млинців. Варення зі слив із шоколадним смаком – це відмінна солодка заготовка на зиму, яку ви з легкістю можете приготувати вдома. Своїм рецептом варення на зиму поділився талановитий шеф-кухар та суперфіналіст кулінарного шоу "Мастер шеф. Професіонали" – Юра Негрич. Патріоти України теж пропонують вам його скуштувати.
Кухар запевняє, що такого сливового варення ви ще не їли, адже до його складу входить ароматне какао. Не гаймо часу, мерщій готувати разом з професійними кухарями!
Приготування:
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...