Такого ви ще не куштували! Рецепт смачного празького сала

Готуємо празьке сало в пакетах. Завжди виходить ароматне і дуже смачне, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • свиняча грудинка – 1,5 кг;
  • часник – 1-2 головки;
  • чорний перець крупного помелу;
  • приправа для свинини;
  • сіль.

Спосіб прготування

Свинячу грудинку розрізати на шматки. Часник подрібнити в блендері або через прес. Грудинку натерти сіллю, приправою, перцем і часником. Дати настоятися близько години.Взяти пакети вставити один пакет в інший і покласти в них грудинку. З пакетів видалити повітря і зав’язати їх.

Пакети з грудинкою покласти в каструлю з холодною водою, накрити каструлю кришкою, поставити на вогонь.(Пакети при варінні не лопнуть!)

Коли вода закипить, зменшити вогонь, щоб вода кипіла не сильно. Варити на повільному вогні 2 години. Вимкнути вогонь, і залишити остигати грудинку в воді в якій варилася. Коли охолоне, вийняти грудинку з пакетів. Загорнути у фольгу і прибрати в холодильник щоб добре охолола. Смачного

А ви це знали? Досвідчені господині завжди кладуть тісто в холодильник або морозилку - навіщо так робити

вівторок, 31 січень 2023, 11:28

Іноді рецепт вимагає того, щоб тісто якийсь час постояло в холодильнику, але не всі розуміють, для чого це потрібно. Річ у тому, що воно там як би відпочиває, дозріває, що в подальшому покращує його якість, передають Патріоти України. Тісто листкове. Й...

Дешево і дуже смачно! Квашений буряк за рецептом бабусі - як приготувати вітамінну закуску нашвидкуруч

вівторок, 31 січень 2023, 8:48

Якщо ви любите квашену капусту, але не куштували квашений буряк, тоді саме час приготувати цю просту, але в той же час пікантну закуску, передають Патріоти України. Заготовляти квашені буряки на зиму було прийнято ще у наших бабусь. Однак, закласти бур...