Такого ви ще не куштували! Рецепт смачного празького сала

Готуємо празьке сало в пакетах. Завжди виходить ароматне і дуже смачне, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • свиняча грудинка – 1,5 кг;
  • часник – 1-2 головки;
  • чорний перець крупного помелу;
  • приправа для свинини;
  • сіль.

Спосіб прготування

Свинячу грудинку розрізати на шматки. Часник подрібнити в блендері або через прес. Грудинку натерти сіллю, приправою, перцем і часником. Дати настоятися близько години.Взяти пакети вставити один пакет в інший і покласти в них грудинку. З пакетів видалити повітря і зав’язати їх.

Пакети з грудинкою покласти в каструлю з холодною водою, накрити каструлю кришкою, поставити на вогонь.(Пакети при варінні не лопнуть!)

Коли вода закипить, зменшити вогонь, щоб вода кипіла не сильно. Варити на повільному вогні 2 години. Вимкнути вогонь, і залишити остигати грудинку в воді в якій варилася. Коли охолоне, вийняти грудинку з пакетів. Загорнути у фольгу і прибрати в холодильник щоб добре охолола. Смачного

Оцінять всі! Як приготувати смачні котлети з грибів

субота, 21 червень 2025, 12:12

Одна з найпоширеніших та улюблених багатьма страв – котлети. А грибні котлети – це не лише смачна, а й оригінальна страва, передають Патріоти України. Для їх приготування знадобиться:. Для початку потрібно вимити гриби, порізати їх та відварити. Потім ...

Що ресторанні кухарі додають у деруни, щоб страва вийшла ще смачнішою

субота, 21 червень 2025, 11:12

Традиційно деруни готуються з невеликого набору продуктів: як правило, господині обходяться картоплею, цибулею, сіллю, іноді додають яйця і спеції, передають Патріоти України. Однак при такому підході страва завжди матиме звичний смак. Якщо ж ви любите...