Як тільки не придумали зберігати часник - хтось його сушить, хтось заморожує, а ще ж можна консервувати! Маринований часник відрізняється від інших варіантів - він вже не такий пекучий, та й часникового аромату від його вживання не буде, передають Патріоти України. Це така собі пікантна закуска - чудово підійде як до перших страв, так і до картошечки.
Готується дуже просто, а з'їдається за лічені хвилини.
Інгредієнти на 4 півлітрових банки:
Приготування:
Головки часнику краще відбирати середні або дрібні, але невеликі. Інакше в банку увійде 3-4 штуки всього. Очищаємо часник від верхнього шару. Буряк нарізаємо півкільцями. На одну хвилину опускаємо часник в киплячу воду, потім дістаємо і відразу кладемо в холодну. Часник з буряком закладаємо в стерилізовані банки. Готуємо маринад: в 1 літр води додаємо всі спеції, доводимо до кипіння і заливаємо часник.
У каструлю на дно кладемо кухонний рушник, ставимо банки з часником, прикриті кришками (але ще не закриті), наливаємо гарячої води по плечки банок, доводимо до кипіння та стерилізуємо 5 хвилин, далі дістаємо банки, закочуємо, перевертаємо та накриваємо ковдрою до повного остигання. Часник виходить бомбічний, пробувати його можна буде вже через місяць. Тоді смак вже точно буде як треба!
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...