Як тільки не придумали зберігати часник - хтось його сушить, хтось заморожує, а ще ж можна консервувати! Маринований часник відрізняється від інших варіантів - він вже не такий пекучий, та й часникового аромату від його вживання не буде, передають Патріоти України. Це така собі пікантна закуска - чудово підійде як до перших страв, так і до картошечки.
Готується дуже просто, а з'їдається за лічені хвилини.
Інгредієнти на 4 півлітрових банки:
Приготування:
Головки часнику краще відбирати середні або дрібні, але невеликі. Інакше в банку увійде 3-4 штуки всього. Очищаємо часник від верхнього шару. Буряк нарізаємо півкільцями. На одну хвилину опускаємо часник в киплячу воду, потім дістаємо і відразу кладемо в холодну. Часник з буряком закладаємо в стерилізовані банки. Готуємо маринад: в 1 літр води додаємо всі спеції, доводимо до кипіння і заливаємо часник.
У каструлю на дно кладемо кухонний рушник, ставимо банки з часником, прикриті кришками (але ще не закриті), наливаємо гарячої води по плечки банок, доводимо до кипіння та стерилізуємо 5 хвилин, далі дістаємо банки, закочуємо, перевертаємо та накриваємо ковдрою до повного остигання. Часник виходить бомбічний, пробувати його можна буде вже через місяць. Тоді смак вже точно буде як треба!
Яйця - завжди чудовий вибір для швидкого та смачного обіду. Омлет ідеально підходить для додавання різних інгредієнтів: перцю, грибів, сиру та інших улюблених начинок. Але навіть з невеликої кількості продуктів іноді складно приготувати пухкий омлет, п...
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...