"Я дуже люблю білокачанну капусту, бо це один із найуніверсальніших овочів. Її можна їсти сирою, варити, запікати, смажити, маринувати. Вона може бути як самостійною стравою, так і гарніром", - пише кулінар Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України, та продовжує:
"Завдяки своєму досить нейтральному смаку, капуста чудово поєднується з багатьма спеціями або іншими компонентами страви, що мають яскравий смак.
Тушкована капуста з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте капусту й обсмажте на суміші вершкового масла та соняшникової олії кілька хвилин, періодично помішуючи.
Промийте чорнослив, просушіть паперовими рушниками та наріжте смужками. Додайте його до капусти.
Нарубайте горіхи, попередньо обсмаживши їх за бажанням. Розведіть у воді томатну пасту та додайте до капусти.
Додайте до капусти спеції та сіль по смаку, видавіть сік половини лимона та тушкуйте ще 10-15 хвилин залежно від бажаної текстури. За 3 хвилини до кінця додайте горіхи. Готово!".
Тушкована капуста – страва бюджетна, смачна і дуже популярна, передають Патріоти України. Багато господинь люблять її подавати до столу, оскільки з такою стравою можна суттєво заощадити та нагодувати родину смачною вечерею. Проте процес приготування ка...
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...