Найсмачніший овочевий рулет, який ми коли-небудь куштували! Не гайте часу, беріть кабачки (вони ще є на ринку) і мерщій готувати цю смакоту разом із нами! Його можна подавати до столу з хрумким багетом чи щойно запеченою курочкою, радять Патріоти України.
Кабачковий рулет з адигейським сиром
Час: 120 хвилин
Порції: 6
Приготування:
Для приготування основи рулету натріть кабачок на грубій тертці та посоліть. Через 20 хвилин відіжміть зайвий сік.
Додайте до кабачка яйця, борошно та спеції. Ретельно перемішайте масу та перекладіть масу на силіконовий килимок або деко вкрите пергаментом. Додатково можна змастити його олією.
Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте кабачковий корж протягом 20 – 30 хвилин.
Для приготування начинки змішайте дрібно нарізану зелень, часник та сир. Заправте все сметаною та перемішайте.
Охолодіть кабачковий корж та змастіть його начинкою.
Скрутіть все в рулет та відправте в холодильник на 60 хвилин.
Гречка – одна з найлегших у приготуванні круп, але навіть її часто варять неправильно. Найпоширеніша помилка пов’язана з тим, у яку воду її засипати. Саме цей момент визначає, чи буде каша розсипчастою та смачною, чи перетвориться на клейку масу. Прави...
Піца - універсальна страва, яку люблять майже всі. Сотні комбінацій начинок дозволяють кожному знайти улюблений варіант. Але психологи жартують: те, що ви замовляєте найчастіше, може розповісти про ваш характер більше, ніж здається, передають Патріоти ...