Такої смакоти ви ще не куштували: Рецепт кабачкового рулету з адигейським сиром

Найсмачніший овочевий рулет, який ми коли-небудь куштували! Не гайте часу, беріть кабачки (вони ще є на ринку) і мерщій готувати цю смакоту разом із нами! Його можна подавати до столу з хрумким багетом чи щойно запеченою курочкою, радять Патріоти України.

Кабачковий рулет з адигейським сиром

  • Час: 120 хвилин
  • Порції: 6


Приготування:

  • Для приготування основи рулету натріть кабачок на грубій тертці та посоліть. Через 20 хвилин відіжміть зайвий сік.
  • Додайте до кабачка яйця, борошно та спеції. Ретельно перемішайте масу та перекладіть масу на силіконовий килимок або деко вкрите пергаментом. Додатково можна змастити його олією.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте кабачковий корж протягом 20 – 30 хвилин.
  • Для приготування начинки змішайте дрібно нарізану зелень, часник та сир. Заправте все сметаною та перемішайте.
  • Охолодіть кабачковий корж та змастіть його начинкою.
  • Скрутіть все в рулет та відправте в холодильник на 60 хвилин.
  • Готовий рулет наріжте й подавайте до столу.
Джерело: 24 канал

Не робіть помилок! Чому риба виходить сухою - головні помилки господарок

неділя, 8 червень 2025, 23:10

Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...

Це може здивувати! Яку їжу не можна поєднувати з кавою і чому

неділя, 8 червень 2025, 21:28

Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...