Такої смакоти ви ще не куштували: Рецепт кабачкового рулету з адигейським сиром

Найсмачніший овочевий рулет, який ми коли-небудь куштували! Не гайте часу, беріть кабачки (вони ще є на ринку) і мерщій готувати цю смакоту разом із нами! Його можна подавати до столу з хрумким багетом чи щойно запеченою курочкою, радять Патріоти України.

Кабачковий рулет з адигейським сиром

  • Час: 120 хвилин
  • Порції: 6


Приготування:

  • Для приготування основи рулету натріть кабачок на грубій тертці та посоліть. Через 20 хвилин відіжміть зайвий сік.
  • Додайте до кабачка яйця, борошно та спеції. Ретельно перемішайте масу та перекладіть масу на силіконовий килимок або деко вкрите пергаментом. Додатково можна змастити його олією.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте кабачковий корж протягом 20 – 30 хвилин.
  • Для приготування начинки змішайте дрібно нарізану зелень, часник та сир. Заправте все сметаною та перемішайте.
  • Охолодіть кабачковий корж та змастіть його начинкою.
  • Скрутіть все в рулет та відправте в холодильник на 60 хвилин.
  • Готовий рулет наріжте й подавайте до столу.
Джерело: 24 канал

Буде дуже ніжним! Як приготувати картопляне пюре без грудочок, щоб тануло в роті

неділя, 19 січень 2025, 18:10

Картопляне пюре виходить дуже ніжним на вершках, а не на молоці, передають Патріоти України. Не шкодуйте й вершкового масла – у кілограм відвареної картоплі потрібно додати 100 грамів. Які ще секрети приготування ніжного картопляного пюре знають досвід...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

неділя, 19 січень 2025, 17:15

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові, передають Патріоти України. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стан...