Такої смакоти ви ще не куштували: Рецепт кабачкового рулету з адигейським сиром

Найсмачніший овочевий рулет, який ми коли-небудь куштували! Не гайте часу, беріть кабачки (вони ще є на ринку) і мерщій готувати цю смакоту разом із нами! Його можна подавати до столу з хрумким багетом чи щойно запеченою курочкою, радять Патріоти України.

Кабачковий рулет з адигейським сиром

  • Час: 120 хвилин
  • Порції: 6


Приготування:

  • Для приготування основи рулету натріть кабачок на грубій тертці та посоліть. Через 20 хвилин відіжміть зайвий сік.
  • Додайте до кабачка яйця, борошно та спеції. Ретельно перемішайте масу та перекладіть масу на силіконовий килимок або деко вкрите пергаментом. Додатково можна змастити його олією.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте кабачковий корж протягом 20 – 30 хвилин.
  • Для приготування начинки змішайте дрібно нарізану зелень, часник та сир. Заправте все сметаною та перемішайте.
  • Охолодіть кабачковий корж та змастіть його начинкою.
  • Скрутіть все в рулет та відправте в холодильник на 60 хвилин.
  • Готовий рулет наріжте й подавайте до столу.
Джерело: 24 канал

Що досвідчені господині додають у гречку, щоб вона була розсипчаста

понеділок, 19 травень 2025, 10:12

Для того, щоб гречка вийшла смачна, розсипчаста та водночас мала приємний відтінок, а не була, як бліда поганка, досвідчені господині додають один інгредієнт. Спробуйте й ви, якщо раніше так не робили, передають Патріоти України. Для смачної каші мало ...

Все просто! Як позбавити курячі серця і печінку від неприємної гіркоти

понеділок, 19 травень 2025, 8:12

Кожна господиня прагне приготувати страви з курячих субпродуктів так, щоб вони не гірчили і вийшли смачними. Саме неприємний присмак часом зупиняє господарок від використання курячих сердець і печінки, передають Патріоти України. Пропонуємо вам ознайом...