Найсмачніший овочевий рулет, який ми коли-небудь куштували! Не гайте часу, беріть кабачки (вони ще є на ринку) і мерщій готувати цю смакоту разом із нами! Його можна подавати до столу з хрумким багетом чи щойно запеченою курочкою, радять Патріоти України.
Кабачковий рулет з адигейським сиром
Час: 120 хвилин
Порції: 6
Приготування:
Для приготування основи рулету натріть кабачок на грубій тертці та посоліть. Через 20 хвилин відіжміть зайвий сік.
Додайте до кабачка яйця, борошно та спеції. Ретельно перемішайте масу та перекладіть масу на силіконовий килимок або деко вкрите пергаментом. Додатково можна змастити його олією.
Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте кабачковий корж протягом 20 – 30 хвилин.
Для приготування начинки змішайте дрібно нарізану зелень, часник та сир. Заправте все сметаною та перемішайте.
Охолодіть кабачковий корж та змастіть його начинкою.
Скрутіть все в рулет та відправте в холодильник на 60 хвилин.
Чи замислювалися ви, які риси характеру ви проявляєте у стосунках? Цей психологічний тест допоможе розкрити, як саме ви поводитесь у романтичних зв’язках. Все, що потрібно — обрати одну з п’яти тварин. Результати можуть вас здивувати! Ваша любов — це в...
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...