Такої смакоти ви ще не куштували: Тістечка-брауні із яблучним пюре та ще одним секретним інгредієнтом

Насамперед це дієтичний рецепт солодкої випічки, а кабачок не тільки зменшує калорійність брауні, а й додає оригінальної консистенції тісту. Оскільки кабачок майже не має смаку, він ідеальний інгредієнт для цього солодкого. Ні, це не рецепт з одного із випробувань "Мастер Шеф" чи будь-якого іншого кулінарного шоу, в якому потрібно поєднати несумісні інгредієнти. Брауні з кабачком та яблучним пюре – це справді смачна солодка випічка, яка нічим не гірша за оригінал. Патріоти України підготували для вас саме цей рецепт, щоб ви могли куштувати солодке кожного дня, без шкоди для здоров'я та фігур!

Брауні з кабачком

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:


Приготування:

  • Змішайте яйця з підсолоджувачем, сіллю, ванільним цукром, яблучним пюре. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  • Змішайте вівсяне борошно та рисове борошно, всипте розпушувач для тіста.
  • Какао просійте через сито до яєчної суміші та перемішайте.
  • На дрібній тертці натріть кабачок та додайте до тіста.
  • 100 грамів шоколаду розтопіть на паровій бані та додайте до тіста, решту залишіть для поливки.
  • Вимішайте тісто для брауні та вилийте у форму.
  • Розігрійте духовку до 180 – 200 градусів та випікайте брауні близько 25 – 30 хвилин.
  • Готове брауні полийте розтопленим шоколадом та задекоруйте ягодами.
  • Наріжте його шматочками та подавайте до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

Як зробити ідеальне тонке тісто для піци - секрети піцерій

понеділок, 24 лютий 2025, 12:12

Між домашньою та ресторанною піцою – справжня прірва. Секрет смачної піци полягає саме в особливому тісті, яке роблять у піцеріях. Вони ніколи не додають дріжджі, які завжди фігурують у домашніх рецептах. Купуючи в магазині вже готове тісто, ви завжди ...

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачніші

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...