Такої смакоти ви ще не куштували: Тістечка-брауні із яблучним пюре та ще одним секретним інгредієнтом

Насамперед це дієтичний рецепт солодкої випічки, а кабачок не тільки зменшує калорійність брауні, а й додає оригінальної консистенції тісту. Оскільки кабачок майже не має смаку, він ідеальний інгредієнт для цього солодкого. Ні, це не рецепт з одного із випробувань "Мастер Шеф" чи будь-якого іншого кулінарного шоу, в якому потрібно поєднати несумісні інгредієнти. Брауні з кабачком та яблучним пюре – це справді смачна солодка випічка, яка нічим не гірша за оригінал. Патріоти України підготували для вас саме цей рецепт, щоб ви могли куштувати солодке кожного дня, без шкоди для здоров'я та фігур!

Брауні з кабачком

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:


Приготування:

  • Змішайте яйця з підсолоджувачем, сіллю, ванільним цукром, яблучним пюре. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  • Змішайте вівсяне борошно та рисове борошно, всипте розпушувач для тіста.
  • Какао просійте через сито до яєчної суміші та перемішайте.
  • На дрібній тертці натріть кабачок та додайте до тіста.
  • 100 грамів шоколаду розтопіть на паровій бані та додайте до тіста, решту залишіть для поливки.
  • Вимішайте тісто для брауні та вилийте у форму.
  • Розігрійте духовку до 180 – 200 градусів та випікайте брауні близько 25 – 30 хвилин.
  • Готове брауні полийте розтопленим шоколадом та задекоруйте ягодами.
  • Наріжте його шматочками та подавайте до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

Доступний всім! Названо напій, який рятує серце

понеділок, 8 грудень 2025, 11:44

Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.