
Червона риба - ідеальна закуска для святкового і повсякденного столу. А при домашньому засолюванні вона виходить не тільки в рази дешевше, але і набагато смачніше магазинної, зазначають Патріоти України.
Як засолити рибу експрес-методом, коли вона буде готова вже через годину, розповіла відомий фудблогер Alina FooDee. За словами кулінарки, такий спосіб засолу підходить для будь-якого виду червоної риби. Вона виходить малосольна, ніжна і дуже смачна.
Для 500-600 грам червоної риби нам знадобиться:
Рибу очистити від луски, видалити хребет, ребра і кістки (добре виходить за допомогою пінцета), шкіру потрібно залишити.
Сіль змішати з цукром і посипати рибку з усіх боків. Якщо солити червону рибу цілим шматком, то вже через 8-12 годин отримаємо малосольну рибку. Ступінь солоності можна регулювати на свій смак.
Якщо необхідно засолити рибу дуже швидко, то наріжте її шматочками товщиною 1 см, і посипте сумішшю солі і цукру. Через 1-2 години така рибка вже готова до вживання.

При засолюванні з червоної риби виділяється рідина під дією солі. Як тільки ступінь просолу вас влаштовує, цю рідину потрібно злити, а рибу перекласти в чисту скляну ємність або ж подавати на стіл.
Це важливо: солити рибу найкраще в скляній ємності, а в металевій - вкрай небажано, так як риба може отримати металевий присмак.
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...