Страва виходить дуже смачною і ситною: крім рибки потрібна картопля, шампіньйони та плавлений сирок. Вам такий бюджетний рецепт точно сподобається, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Рибу очищаємо від нутрощів, голову залишаємо, але прибираємо зябра. Тушку промиваємо від крові, просушуємо.
Тушку з внутрішньої сторони акуратно розкриваємо і видаляємо хребет, намагаючись не пошкодити всю тушку і не порвати шкіру.
Не забуваємо прибрати всі кісточки ребер.
Змащуємо тушки з зовнішньої і внутрішньої сторони соєвим соусом і олією.
Порада: дуже зручно змащувати силіконовим пензликом.
Цибулю і часник дрібно ріжемо. Гриби ріжемо кубиками.
Картоплю ріжемо довільними шматками і варимо її до готовності.
Обсмажуємо цибулю з часником до золотистого кольору. Гриби обсмажуємо також до готовності – випаровуючи вологу.
Остуджуємо цибулю і гриби, картоплю. Сир твердий і плавлений натираємо на середній тертці. Остиглу картоплю тремо на тертці.
Деко застеляємо фольгою і викладаємо тушку – мнемо краї фольги і формуємо човник навколо тушки. Так робимо з 3 тушками. Залишаємо в формі.
Викладаємо на 3 рибки цибулю рівним шаром, потім плавлений сирок, гриби, солимо і посипаємо італійськими травами і перцем, картопляний шар, посипаємо травами, сіллю і перцем.
Посипаємо твердим сиром і ставимо в духовку.
Запікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин.
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...