Страва виходить дуже смачною і ситною: крім рибки потрібна картопля, шампіньйони та плавлений сирок. Вам такий бюджетний рецепт точно сподобається, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Рибу очищаємо від нутрощів, голову залишаємо, але прибираємо зябра. Тушку промиваємо від крові, просушуємо.
Тушку з внутрішньої сторони акуратно розкриваємо і видаляємо хребет, намагаючись не пошкодити всю тушку і не порвати шкіру.
Не забуваємо прибрати всі кісточки ребер.
Змащуємо тушки з зовнішньої і внутрішньої сторони соєвим соусом і олією.
Порада: дуже зручно змащувати силіконовим пензликом.
Цибулю і часник дрібно ріжемо. Гриби ріжемо кубиками.
Картоплю ріжемо довільними шматками і варимо її до готовності.
Обсмажуємо цибулю з часником до золотистого кольору. Гриби обсмажуємо також до готовності – випаровуючи вологу.
Остуджуємо цибулю і гриби, картоплю. Сир твердий і плавлений натираємо на середній тертці. Остиглу картоплю тремо на тертці.
Деко застеляємо фольгою і викладаємо тушку – мнемо краї фольги і формуємо човник навколо тушки. Так робимо з 3 тушками. Залишаємо в формі.
Викладаємо на 3 рибки цибулю рівним шаром, потім плавлений сирок, гриби, солимо і посипаємо італійськими травами і перцем, картопляний шар, посипаємо травами, сіллю і перцем.
Посипаємо твердим сиром і ставимо в духовку.
Запікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин.
Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...
Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...