Короп за цим рецептом готується не швидко, але в результаті виходить дуже смачним. Таку рибу можна подавати і з гарніром і як окрему страву, радять Патріоти України.
Почистіть цибулю та поріжте півкільцями. Підсмажте її на оливковій олії до золотистості.
Коропа почистіть, відріжте плавники, голову та хвіст, але не викидайте їх. Поріжте шматочками.
Підготовлену рибу обкачайте у борошні та підсмажте на пательні, змащеній оливковою олією.
Поки риба смажиться, приготуйте бульйон. Для цього помістіть у каструлю голову, хвіст та плавники коропа, залийте водою і варіть на повільному вогні, періодично знімаючи ложкою піну, що утворюється.
У каструлю перекладіть частину підсмаженої цибулі, гвоздику, лавровий лист, цукор, духмяний перець, додайте оцет. Зверху на всю суміш викладіть шматочки підсмаженої риби, а згори покладіть решту підсмаженої цибулі і залийте рибним бульйоном, який приготували.
Поставте каструлю з рибою на плиту і тушкуйте на малому вогні 20 хвилин.
Під час подавання на стіл обов’язково полийте рибу соусом у якому вона тушкувалася, і посипте зеленню петрушки.
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...