Телеведучий поділився рецептом смачного та корисного капучино з гарбуза

У рік з гарним урожаєм гарбузів корисний овоч можна не тільки вживати як гарнір і додавати в десерти. На основі печеного гарбуза вийде чудовий осінній капучіно. Рецепт оригінального осіннього кавового напою запропонував телеведучий Роман Сенічкін у програмі «Сніданок з 1+1», зазначають Патріоти України.

Капучіно з гарбуза

Інгредієнти:
  • Кава;
  • Гарбуз печений;
  • Вершки;
  • Цедра апельсину чи лимону;
  • Молоко;
  • Кориця;
  • Цукор.
Гарбуз запекти в духовці, охолодити.
Зварити каву, міцність та сорт — відповідно до особистих уподобань.
У блендері змішати гарбуз, цедру, корицю, цукор та половину порції кави. Розмолоти.
У прозору склянку викласти гарбузово-кавову масу, залити каву, що залишилася, додати вершки.
Прикрасити корицею, цедрою, збитими вершками.

Нагадаємо, дієтологи називають гарбуз українським суперфудом і радять якнайбільше вживати його, щоб збалансувати меню вітамінами та клітковиною.


Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...