Телеведучий поділився рецептом смачного та корисного капучино з гарбуза

У рік з гарним урожаєм гарбузів корисний овоч можна не тільки вживати як гарнір і додавати в десерти. На основі печеного гарбуза вийде чудовий осінній капучіно. Рецепт оригінального осіннього кавового напою запропонував телеведучий Роман Сенічкін у програмі «Сніданок з 1+1», зазначають Патріоти України.

Капучіно з гарбуза

Інгредієнти:
  • Кава;
  • Гарбуз печений;
  • Вершки;
  • Цедра апельсину чи лимону;
  • Молоко;
  • Кориця;
  • Цукор.
Гарбуз запекти в духовці, охолодити.
Зварити каву, міцність та сорт — відповідно до особистих уподобань.
У блендері змішати гарбуз, цедру, корицю, цукор та половину порції кави. Розмолоти.
У прозору склянку викласти гарбузово-кавову масу, залити каву, що залишилася, додати вершки.
Прикрасити корицею, цедрою, збитими вершками.

Нагадаємо, дієтологи називають гарбуз українським суперфудом і радять якнайбільше вживати його, щоб збалансувати меню вітамінами та клітковиною.


Буде смакота! Як замаринувати філе перед запіканням для салатів

субота, 26 квітень 2025, 8:12

Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...

А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають оцет під час варіння картоплі

субота, 26 квітень 2025, 7:12

Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...