У рік з гарним урожаєм гарбузів корисний овоч можна не тільки вживати як гарнір і додавати в десерти. На основі печеного гарбуза вийде чудовий осінній капучіно. Рецепт оригінального осіннього кавового напою запропонував телеведучий Роман Сенічкін у програмі «Сніданок з 1+1», зазначають Патріоти України.
Капучіно з гарбуза
Інгредієнти:Гарбуз запекти в духовці, охолодити.
- Кава;
- Гарбуз печений;
- Вершки;
- Цедра апельсину чи лимону;
- Молоко;
- Кориця;
- Цукор.
Зварити каву, міцність та сорт — відповідно до особистих уподобань.
У блендері змішати гарбуз, цедру, корицю, цукор та половину порції кави. Розмолоти.
У прозору склянку викласти гарбузово-кавову масу, залити каву, що залишилася, додати вершки.
Прикрасити корицею, цедрою, збитими вершками.
Нагадаємо, дієтологи називають гарбуз українським суперфудом і радять якнайбільше вживати його, щоб збалансувати меню вітамінами та клітковиною.
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...