Тепер будете готувати голубці тільки так. Ніяких проблем з капустяним листям

Звичні страви, навіть такі смачні, як голубці, з часом приїдаються. А тому, пропонуємо вам приготувати звичну страву незвичайним способом, передають Патріоти України.

Вам сподобається їх готувати, так як це набагато простіше і швидше звичайних голубців, ніякої метушні з капустяним листям,

Необхідні інгредієнти:

  • готовий фарш м’ясний або курячий – 500 – 600 грам;
  • капуста свіжа – 300 грам;
  • рис, відварений до напівготовності – 1 стакан;
  • цибуля ріпчаста – 2-3 штуки (все залежить від розміру);
  • морквина – 1 штука;
  • томатна паста чи помідори – 2 ложки / 3 штуки;
  • сіль і перець – за смаком;
  • спеції – на свій смак.

Замітка!

Під готовим фаршем мається на увазі, що в ньому вже присутні цибуля, сіль. перець і інші інгредієнти, які Ви додаєте в фарш.

Спосіб приготування

Капусту нашаткувати, як можна тонше. Найпростіше це зробити не ножем, а скористатися овочечисткою.

Цибкулю теж дрібно порізати.

У сковороду влити трохи рослинного масла і обсмажити цибулю разом з капустою до стану м’якості.

У фарш додати рис і перемішати до однорідності. Якщо фарш вийшов недостатньо липкий, то в нього можна додати пару ложок борошна або куряче яйце.

З фаршу сформувати корж, в серединку якого покласти овочеву начинку і сформувати голубець. Краї ретельно заліпити, щоб начинка добре трималася всередині.

Готові голубці на виворіт скласти в форму для запікання.

Поверх викласти терту моркву, шинкованную цибулини, різані помідори або томатну пасту.

Влити трохи води. Додати спеції і приправи. Не забути про сіль.

Поставити в духовку на 30 – 35 хвилин. Смачного!

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...