Звичні страви, навіть такі смачні, як голубці, з часом приїдаються. А тому, пропонуємо вам приготувати звичну страву незвичайним способом, передають Патріоти України.
Вам сподобається їх готувати, так як це набагато простіше і швидше звичайних голубців, ніякої метушні з капустяним листям,
Необхідні інгредієнти:
Замітка!
Під готовим фаршем мається на увазі, що в ньому вже присутні цибуля, сіль. перець і інші інгредієнти, які Ви додаєте в фарш.
Капусту нашаткувати, як можна тонше. Найпростіше це зробити не ножем, а скористатися овочечисткою.
Цибкулю теж дрібно порізати.
У сковороду влити трохи рослинного масла і обсмажити цибулю разом з капустою до стану м’якості.
У фарш додати рис і перемішати до однорідності. Якщо фарш вийшов недостатньо липкий, то в нього можна додати пару ложок борошна або куряче яйце.
З фаршу сформувати корж, в серединку якого покласти овочеву начинку і сформувати голубець. Краї ретельно заліпити, щоб начинка добре трималася всередині.
Готові голубці на виворіт скласти в форму для запікання.
Поверх викласти терту моркву, шинкованную цибулини, різані помідори або томатну пасту.
Влити трохи води. Додати спеції і приправи. Не забути про сіль.
Поставити в духовку на 30 – 35 хвилин. Смачного!
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...