Тертий пиріг - один із найсмачніших, простих домашніх десертів до чаю. Готується страва дуже просто, і її зможе приготувати навіть той, хто ніколи не готував пироги. Вам потрібно просто зробити вдале пісочне тісто та додати улюблене варення, передають Патріоти України.
Кулінарка Тетяна поділилася в Instagram рецептом смачного, хрумкого тертогопирога з варенням, який ідеально поєднується з чаєм та молоком.
Порада: додайте в тісто майонез, він зробить тісто хрустким!Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Борошно просійте в миску, додайте соду, перемішайте.
2. Холодне вершкове масло натріть прямо в борошно.
3. Окремо змішайте яйце, цукор, майонез та лимонний сік.4. Додайте цю суміш у борошно з маслом.
5. Швидко замісіть тісто й приблизно третину тіста загорніть у плівку та заберіть у морозилку.
6. Тісто, що залишилося, за допомогою рук й качалки розкотіть у тоненький прямокутник, розміром приблизно 30-40 см, змастіть варенням і зверху натріть заморожене тісто
7. Випікайте 25 хвилин при 180 С.
Важко знайти дивніше поєднання, ніж характерний смак кави з традиційними макаронами. Однак кухарі при приготуванні можуть використовувати цей нестандартний для класичної рецептури продукт, щоб поліпшити смакові якості страви, передають Патріоти України...
Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком. Щоб цього не тарпилось, перед тим як...