Тертий пиріг - один із найсмачніших, простих домашніх десертів до чаю. Готується страва дуже просто, і її зможе приготувати навіть той, хто ніколи не готував пироги. Вам потрібно просто зробити вдале пісочне тісто та додати улюблене варення, передають Патріоти України.
Кулінарка Тетяна поділилася в Instagram рецептом смачного, хрумкого тертогопирога з варенням, який ідеально поєднується з чаєм та молоком.
Порада: додайте в тісто майонез, він зробить тісто хрустким!Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Борошно просійте в миску, додайте соду, перемішайте.
2. Холодне вершкове масло натріть прямо в борошно.
3. Окремо змішайте яйце, цукор, майонез та лимонний сік.4. Додайте цю суміш у борошно з маслом.
5. Швидко замісіть тісто й приблизно третину тіста загорніть у плівку та заберіть у морозилку.
6. Тісто, що залишилося, за допомогою рук й качалки розкотіть у тоненький прямокутник, розміром приблизно 30-40 см, змастіть варенням і зверху натріть заморожене тісто
7. Випікайте 25 хвилин при 180 С.
Досвідчений кухар ніколи не відмовиться від процесу маринування м’яса, тому що ця процедура дозволяє йому стати більш м’яким, соковитим та смачним, передають Патріоти України. Деякі господині переживають, що маринад може перебити смак та аромат м’яса, ...
Не завжди навіть у досвідченого господаря вдається та чи інша страва. Трапляється і пересолити або виходить закислий борщ, передають Патріоти України. Виправити ситуацію звісно можна. Але не завжди тут зарадить цукор. Кислий борщ навряд чи захочеться ї...