Кожен кухар готує борщ за своїм рецептом, але в основі страви завжди присутній м'ясний бульйон та різні овочі. Щоб зробити смак борщу ще насиченішим, дехто додає до нього приправи. Однак важливо пам'ятати, що деякі інгредієнти псують смак легендарної страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Вважається, що саме приправи допомагають зробити борщ більш насиченим та яскравим на смак, але потрібно бути обережним. Одна неправильно додана спеція повністю зіпсує борщ, який вийде надто гострим чи кислим. Щоб такого не сталося, кулінари радять в жодному разі не кидати в страву гвоздику або корицю.
Краще забути про приправи з екзотичних для України кухонь. Наприклад, навіть якщо ви дуже полюбляєте корейські спеції, в борщі вони будуть лише заважати.
Багато хто цікавиться, чи можна в борщ додавати хмелі-сунелі? Ця приправа стала досить популярною на столі українців. Хоча вона підходить до різних страв національної кухні, борщ вона все ж зіпсує. Також не можна додавати в страву сушений імбир. Якщо ви дуже любите цю спецію, краще покласти свіжий корінь на окрему тарілку.
Традиційно в борщ додають сіль, перець, свіжу зелень. Ці приправи не лише розбавлять смак, але й зроблять його цікавішим. Але і тут є свої правила. Так, кухарі рекомендують до борщу з куркою чи свининою кидати кріп, а якщо ви використовуєте яловичину, краще підійде петрушка.
Існує ще одна важлива поширена помилка, якої припускаються майже всі під час приготування борщу. Справа в тому, що засмажку до легендарної страви краще не готувати на олії. Вона додасть борщу специфічний смак, зіпсувавши її. Краще смажити овочі на салі або топленому маслі.
Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України. Результат залежить ...
Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя, перед...