"Ля-ля-ля, всі пробачте": Тіна Кароль спантеличила фразою про свій сімейний стан

Українська співачка Тіна Кароль останнім часом все більше підігріває чутки про свої нові стосунки. Зокрема, шанувальники почали підозрювати, що у зірки є коханий після того, як в одній програмі, де було завдання прочитати улюблений дитячий вірш, Кароль розповіла: "Я маленька дівчинка, я в школу не ходжу, купіть мені сандалики, я заміж виходжу". Також співачка неодноразово говорила про те, що хоче народити донечку, передають Патріоти України.

Тепер же артистка завітала до студії шоу "Сніданок з 1+1". У випуску знаменитість, зокрема, показала, як можна приворожити бойфренда. У ході розмови Кароль сказала, що вона "незаміжня за офіційною версією".

"Розкажу, як можна на Новий рік щось там приворожити. Це дурниці, але може спрацює. Беремо кільце і одягаємо його на ялиночку. За офіційною версією незаміжня я, тому я і одягну. Ля-ля-ля, всі пробачте. Одягаєш на ялинку і загадуєш, щоб принц з’явився 2022 року", – поділилася зірка. А днями Кароль відповіла "Зірковому шляху", чи дізнається Україна, якщо співачка вдруге вийде заміж: "Ні, це буде секрет".

Буде дуже смачно! Як запекти картоплю в духовці, щоб вона не засохла і не потріскалася

вівторок, 16 квітень 2024, 16:14

Серед багатьох рецептів з картоплею особливою популярністю користується приготування в духовці. Незалежно від того, буде вона запікатися з куркою або сама з собою, скибочки можуть висохнути і потріскатися. Розкажемо, що зробити, щоб цього не сталося, п...

Що потрібно зробити з яблуками, щоб приготувати неймовірно смачну шарлотку

вівторок, 16 квітень 2024, 15:13

Простішого рецепту смачної домашньої випічки, ніж шарлотка, придумати, напевно, вже неможливо. Десерт до вподоби дорослим і дітям, і нехай це не найдієтичніший пиріг, але на тлі інших кулінарних шедеврів він не зіпсує фігуру, якщо знати міру. Незважаюч...