Тірамісу – класичний десерт італійської кухні. За традиційним рецептом в його основі крем зі збитих жовтків та цукру. Але існує також варіант з вершковою масою. Патріоти України пропонують вашій увазі 2 технології приготування десерту, щоб ви легко змогли втілити їх у життя. Ідея приготування опублікована на сторінці anny.cooking в Instagram.
Класичний рецепт тірамісу
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Заварити каву і охолодити, додати алкоголь.
2. Маскарпоне можна брати 1:1 з вершками або просто.
3. Відділити білки від жовтків, збивати жовтки з половиною цукру 5 хвилин і білки з половиною цукру до міцної піни.
4. Жовтки додати в маскарпоне і збити.
5. Викласти збиті білки і перемішати до однорідності.
6. Савоярді вмочити в каву.
7. Покласти у форму, викласти 1/2 крему, знову савоярді і крем.
8. Поставити тірамісу на декілька годин в холодильник і присипати какао.
Тірамісу з вершками:
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Приготувати каву, додати алкоголь, охолодити.
2. Холодні вершки, маскарпоне і цукрову пудру збити міксером до м‘яких піків.
3. Савоярді вмочити у каву і викласти у форму. Можна притрусити какао для кращого смаку. Викласти 1/2 крему, савоярді в каві і знову крем.
4. Помістити тірамісу на декілька годин в холодильник, присипати какао.
Приготувати ароматне м’ясо, що тане в роті, під силу не кожній господині. Навіть якісний продукт можна необережно зіпсувати, якщо неправильно його підготувати. Однак є проста хитрість, завдяки якій м’ясо завжди виходить соковитим та м’яким, передають П...
Найкорисніше запекти рибу в духовій шафі. Цього принципу дотримуються всі спеціалісти, складаючи меню для схуднення чи дієти, передають Патріоти України. Але не завжди риба, приготована таким чином виходить смачною та соковитою. Якщо ви припустились п...