Тісто буде бездоганно м'яким і повітряним: Рецепт пончиків із "секретом" від популярної блогерки

Солодкі пончики – страва, яку дуже полюбляє малеча. Їх часто готують на затишні сімейні свята до чаю та на гостинець. У тісто за традиційним рецептом зазвичай додають молоко. Але щоб структура вийшла пухкою та ніжною, цей інгредієнт варто замінити. За технологією від plushki_i, у тісто замість молока додають згущене молоко. Ідея опублікована на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • згущене молоко
  • сіль
  • яйця
  • сода
  • борошно

Спосіб приготування:

1. Змішати банку згущеного молока, дрібку солі, 2 яйця, соду на кінчику ножа і борошно.

2. Борошна потрібно стільки, щоб тісто було щільним, але не забитим.

3. Розкатати кульки середнього розміру.

4. Обсмажити на олії.

Для таких пончиків можна приготувати смачну шоколадно-горіхову начинку.

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 3 склянки
  • какаo – 2 ст. л.
  • борошно – 4 ст. л.
  • ванілін або ванільний цукор – дрібка
  • фундук – 1 склянка
  • вершкове масло – 1 ч. л.
  • молоко – 2 склянки

Спосіб приготування:

1. Яйця добре розтерти з цукром, додати борошно, какао, терті горіхи і вершкове масло, ванілін.

2. Все ретельно перемішати.

3. Влити молоко, зробити масу однорідною.

4. Усю отриману суміш поставити на маленький вогонь, проварити до загустіння.

Покращує пам’ять і "стирає" зморшки на обличчі: Названо чудо-напій, який подовжує молодість

четвер, 2 травень 2024, 7:23

Цей напій п’ють як зранку, так і ввечері. Окрім антивікових властивостей, він має надзвичайну користь для здоров’я всього організму, передають Патріоти України. Це напій - зелений чай, який найперше цікавий тим, що призупиняє процеси старіння мозку, шк...

Секрет досвідчених господинь! Як запекти філе, щоб було соковитим та ніжним

четвер, 2 травень 2024, 7:09

Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо, передають Патріоти України. Для приготування візьміт...