Солодкі пончики – страва, яку дуже полюбляє малеча. Їх часто готують на затишні сімейні свята до чаю та на гостинець. У тісто за традиційним рецептом зазвичай додають молоко. Але щоб структура вийшла пухкою та ніжною, цей інгредієнт варто замінити. За технологією від plushki_i, у тісто замість молока додають згущене молоко. Ідея опублікована на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати банку згущеного молока, дрібку солі, 2 яйця, соду на кінчику ножа і борошно.
2. Борошна потрібно стільки, щоб тісто було щільним, але не забитим.
3. Розкатати кульки середнього розміру.
4. Обсмажити на олії.
Для таких пончиків можна приготувати смачну шоколадно-горіхову начинку.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Яйця добре розтерти з цукром, додати борошно, какао, терті горіхи і вершкове масло, ванілін.
2. Все ретельно перемішати.
3. Влити молоко, зробити масу однорідною.
4. Усю отриману суміш поставити на маленький вогонь, проварити до загустіння.
Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти У...
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...