Солодкі пончики – страва, яку дуже полюбляє малеча. Їх часто готують на затишні сімейні свята до чаю та на гостинець. У тісто за традиційним рецептом зазвичай додають молоко. Але щоб структура вийшла пухкою та ніжною, цей інгредієнт варто замінити. За технологією від plushki_i, у тісто замість молока додають згущене молоко. Ідея опублікована на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати банку згущеного молока, дрібку солі, 2 яйця, соду на кінчику ножа і борошно.
2. Борошна потрібно стільки, щоб тісто було щільним, але не забитим.
3. Розкатати кульки середнього розміру.
4. Обсмажити на олії.
Для таких пончиків можна приготувати смачну шоколадно-горіхову начинку.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Яйця добре розтерти з цукром, додати борошно, какао, терті горіхи і вершкове масло, ванілін.
2. Все ретельно перемішати.
3. Влити молоко, зробити масу однорідною.
4. Усю отриману суміш поставити на маленький вогонь, проварити до загустіння.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...