Тісто буде бездоганно м'яким і повітряним: Рецепт пончиків із "секретом" від популярної блогерки

Солодкі пончики – страва, яку дуже полюбляє малеча. Їх часто готують на затишні сімейні свята до чаю та на гостинець. У тісто за традиційним рецептом зазвичай додають молоко. Але щоб структура вийшла пухкою та ніжною, цей інгредієнт варто замінити. За технологією від plushki_i, у тісто замість молока додають згущене молоко. Ідея опублікована на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • згущене молоко
  • сіль
  • яйця
  • сода
  • борошно

Спосіб приготування:

1. Змішати банку згущеного молока, дрібку солі, 2 яйця, соду на кінчику ножа і борошно.

2. Борошна потрібно стільки, щоб тісто було щільним, але не забитим.

3. Розкатати кульки середнього розміру.

4. Обсмажити на олії.

Для таких пончиків можна приготувати смачну шоколадно-горіхову начинку.

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 3 склянки
  • какаo – 2 ст. л.
  • борошно – 4 ст. л.
  • ванілін або ванільний цукор – дрібка
  • фундук – 1 склянка
  • вершкове масло – 1 ч. л.
  • молоко – 2 склянки

Спосіб приготування:

1. Яйця добре розтерти з цукром, додати борошно, какао, терті горіхи і вершкове масло, ванілін.

2. Все ретельно перемішати.

3. Влити молоко, зробити масу однорідною.

4. Усю отриману суміш поставити на маленький вогонь, проварити до загустіння.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...