Тісто буде бездоганно м'яким і повітряним: Рецепт пончиків із "секретом" від популярної блогерки

Солодкі пончики – страва, яку дуже полюбляє малеча. Їх часто готують на затишні сімейні свята до чаю та на гостинець. У тісто за традиційним рецептом зазвичай додають молоко. Але щоб структура вийшла пухкою та ніжною, цей інгредієнт варто замінити. За технологією від plushki_i, у тісто замість молока додають згущене молоко. Ідея опублікована на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • згущене молоко
  • сіль
  • яйця
  • сода
  • борошно

Спосіб приготування:

1. Змішати банку згущеного молока, дрібку солі, 2 яйця, соду на кінчику ножа і борошно.

2. Борошна потрібно стільки, щоб тісто було щільним, але не забитим.

3. Розкатати кульки середнього розміру.

4. Обсмажити на олії.

Для таких пончиків можна приготувати смачну шоколадно-горіхову начинку.

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 3 склянки
  • какаo – 2 ст. л.
  • борошно – 4 ст. л.
  • ванілін або ванільний цукор – дрібка
  • фундук – 1 склянка
  • вершкове масло – 1 ч. л.
  • молоко – 2 склянки

Спосіб приготування:

1. Яйця добре розтерти з цукром, додати борошно, какао, терті горіхи і вершкове масло, ванілін.

2. Все ретельно перемішати.

3. Влити молоко, зробити масу однорідною.

4. Усю отриману суміш поставити на маленький вогонь, проварити до загустіння.

Не всі про це знають! Як правильно промивати рис, щоб гарнір вийшов розсипчастим

четвер, 24 квітень 2025, 18:13

Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...

Корисна хитрість: Навіщо при смаженні цибулі досвідчені господині додають щіпку цукру

четвер, 24 квітень 2025, 17:12

Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...