
Якщо ви шукаєте рецепт швидкого пирога, то перше, що спадає на думку, — це шарлотка. Однак спробуйте інший варіант — приготуйте насипний яблучний пиріг, радять Патріоти України.
Цей рецепт гарний тим, що тісто, як таке, готувати не треба взагалі. Не треба його замішувати і витримувати, досить лише просто змішати сухі інгредієнти.
Просіяне борошно з'єднати з манною крупою, цукром і розпушувачем і добре вимішати.
Яблука натерти на крупній тертці, скропити лимонним соком, приправити корицею і перемішати.
На дно рознімної форми натерти на дрібній тертці половину норми замороженого масла, присипати його третиною приготованої сухої суміші і розрівняти. Зверху викласти половину яблучної начинки, засипати ще однією третиною борошняної суміші, укласти другу половину начинки і засипати сухою сумішшю, яка залишилася, поверх якої рівномірно натерти на дрібній тертці масло.
Випікати близько 30 хвилин за 180°С.
Поверхню охололого пирога притрусити цукровою пудрою.
Яблука краще використовувати кисло-солодкі. Важлива умова — вони повинні бути соковиті. В такому разі пиріг добре просочиться і не вийде сухим.
У яблучну начинку можна додати подрібнені горіхи і розпарені родзинки.
Щоб на поверхні пирога утворилася хрустка скоринка, за 5 хвилин до готовності притрусіть його цукром.
Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...