Рідко хто відмовиться від ароматних полуничних ласощів, особливо якщо варення зварене ідеально і ягоди не розвалилися, залишилися цілими і соковитими, передають Патріоти України.
Для приготування полуничного варення “П’ятихвилинка” знадобиться лише два загальновідомі інгредієнти – цукор та ягоди. Причому цукор виступає у ролі підсолоджувача та консерванта.
Приготувати полуничне варення не важко: рецепт простий і невибагливий. Головне – запастися ягодами та підготувати банки для закруток.
Багато господинь віддають перевагу варенню-п’ятихвилинці. Ягоди в ньому не розварюються і залишаються міцними, варення навіть зовні виглядає привабливим, воно не тягуче і смачне.
У випадку з «п’ятихвилинкою» кількість ягід і цукру не така важлива. Треба лише дотримуватися пропорцій 1:1. Ягоди ретельно промиваються водою. Після того, як вода стече, можна переходити до другого етапу.
Частина полуниці відправляється в каструлю та засипається цукром, потім новий шар та цукор. Верхній шар полуниці має бути присипаний цукром. Залишаємо його на 8-10 годин.
Потім починається процес варіння варення. Дочекайтеся появи першої пінки та зніміть з вогню. Потрібно почекати 12 годин та повторити процес. Процедура проводиться тричі, а потім можна консервувати варення в банки.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...