
Шоколадна ковбаса - улюблені ласощі дітей і дорослих в Італії. Там цей десерт асоціюють саме з дитинством і називають salame al cioccolato. Готується вона дуже просто і в процес можна залучати дітей, передають Патріоти України.
Рецептом італійської шоколадної ковбаси поділився відомий шеф-кухар Марко Черветті на своєму YouTube-каналі.
Покладіть в миску вершкове масло, цукор, шоколад і ретельно перемішайте, бажано руками.
Додайте какао-порошок, печиво подрібніть руками, ретельно перемішайте всі інгредієнти.
Викладайте суміш на харчову плівку рівним шаром. А потім скрутіть все в ковбаску. На кінцях ковбаску закріпіть.
Помістіть готову ковбаску в холодильник на дві години.
З готового десерту зніміть харчову плівку і посипте цукровою пудрою. Наріжте шматочками та подавайте до чаю.
Цікаво! Такий десерт можна приготувати й для дорослих. Можна в суміш додати коньяк або ром. Але при цьому потрібно стежити, щоб ласощі не потрапило в руки дітей.
До речі, звичайний цукор в рецепті можна замінити згущеним молоком або іншим видом цукру – це залежить від ваших смакових уподобань.
Кисломолочний сир - корисний і поживний продукт, багатий на білок і кальцій. Проте деякі комбінації можуть негативно впливати на травлення та загальний стан організму, передають Патріоти України. Три продукти, які не можна поєднувати з кисломолочним си...
Страви з горохом є дуже популярними в Україні. Щоб суттєво скоротити час варіння гороху (до 10−15 хвилин), його необхідно правильно підготувати, уникаючи двох поширених помилок: недостатнього промивання та замочування у холодній воді, пише ТСН, передаю...