ТОП-2 продукти, які зроблять фарш для котлет чи пельменів менш жирним

Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з тим, що фарш вийшов занадто жирним, передають Патріоти України.

Як можна виправити ситуацію

Ці поради не нові, певно більшість господинь не раз ними користуватися, тож нагадаємо найдоречніші способи. А молодим господиням порада – беріть собі на замітку дані варіанти.

Гарбуз

Зараз чудовий сезон для того, щоб включати цей цінний продукт до раціону. Гарбуз чудово розбавить м’ясний фарш, позбавляючи його від надлишку жиру.

Найкраще подрібнити його на тертці. У гарбуза приємний нейтральний смак, тому домашні будуть приємно вражені смачною стравою.

Картопля

Цей овоч часто використовують для того, щоб зробити фарш соковитішим. Однак і від надлишку жиру картопля теж може врятувати. На кілограм фаршу потрібно 1-2 картоплини середніх розмірів. Картоплю потрібно натерти і позбавити надлишку рідини. Після цього її можна сміливо вводити до складу фаршу.

Феномен довголіття: ТОП-5 науково обґрунтованих правил здоров’я від відомого кардіолога

неділя, 26 жовтень 2025, 23:10

Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...

Все просто! Як легко почистити варені яйця

неділя, 26 жовтень 2025, 17:48

Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...