Салат вінегрет всі ми полюбляємо. Особливо смачний він коли приготований з нещодавно зібраних з грядки овочів. Насичений літнім сонцем соковитий буряк – окраса вінегрету. Про користь салату знають та повідають дієтологи. Ми ж пропонуємо варіант, як зробити його смачнішим, передають Патріоти України.
Готувати вінегрет – одна насолода. Вся процедура поділяється на дві дії:
а) все запекти в духовці, або зварити;
б) все нарізати.
Далі різнокольорові овочеві кубики потрібно полити олією чи іншими заправками та подати до столу. Ось оригінальніший рецепт.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Як вже стало зрозуміло, у ролі «темної конячки» виступають гриби та горошок. З овочами потрібно вчинити так само, як зазвичай: помити, зварити, почистити і нарізати.
Дещо більше часу доведеться приділити грибам. Якщо сухі, їх доведеться замочити, а свіжі – промити, нарізати і обсмажити на олії.
Потім додати трохи цибулі, обсмажити і по готовності змішати з овочами. У фіналі салат заправляємо олією і даємо настоятися 10 хвилин. Смачного!
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...