Салат вінегрет всі ми полюбляємо. Особливо смачний він коли приготований з нещодавно зібраних з грядки овочів. Насичений літнім сонцем соковитий буряк – окраса вінегрету. Про користь салату знають та повідають дієтологи. Ми ж пропонуємо варіант, як зробити його смачнішим, передають Патріоти України.
Готувати вінегрет – одна насолода. Вся процедура поділяється на дві дії:
а) все запекти в духовці, або зварити;
б) все нарізати.
Далі різнокольорові овочеві кубики потрібно полити олією чи іншими заправками та подати до столу. Ось оригінальніший рецепт.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Як вже стало зрозуміло, у ролі «темної конячки» виступають гриби та горошок. З овочами потрібно вчинити так само, як зазвичай: помити, зварити, почистити і нарізати.
Дещо більше часу доведеться приділити грибам. Якщо сухі, їх доведеться замочити, а свіжі – промити, нарізати і обсмажити на олії.
Потім додати трохи цибулі, обсмажити і по готовності змішати з овочами. У фіналі салат заправляємо олією і даємо настоятися 10 хвилин. Смачного!
У літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише з...
Одна з найпоширеніших та улюблених багатьма страв – котлети. А грибні котлети – це не лише смачна, а й оригінальна страва, передають Патріоти України. Для їх приготування знадобиться:. Для початку потрібно вимити гриби, порізати їх та відварити. Потім ...