Борщ є знаменитою стравою української кухні, яка славиться своїм надзвичайним смаком у всьому світі. Незважаючи на той факт, що існує величезна кількість рецептів приготування, багатьом до вподоби саме класичний варіант борщу, передають Патріоти України.
Однак дехто допускається серйозних помилок в приготуванні, що відбивається на якості борщу.
Які є найпопулярнішими:
1.Буряк.
З ним пов’язані одразу дві помилки. Перша полягає в тому, що забувають про те, що овочі слід смажити окремо. До того ж, варто пам’ятати про обов’язкове додавання лимонного соку або хоча б лимонної кислоти. Якщо ви цього не зробите, борщ дуже швидко втратить свій шляхетний червоний колір. До того ж, зникне і впізнавана кислинка.
2.Бульйон.
Борщ – це страва далеко не дієтична і легка, проте він смачний і ситний. Особливу привабливість страві надає наваристий бульйон із жирного м’яса. Під час варіння потрібно додати лавровий лист та запашний перець. Однак мало хто знає про те, що перед безпосереднім приготуванням борщу бульйон потрібно процідити в обов’язковому порядку.
3.Варіння.
Помиляються ті господині, які переконані, що варити потрібно довго: мовляв, овочі стають потрібної консистенції і значно покращується смак. Насправді це не так. Занадто довге варіння овочів призводить до того, що вони втрачають свої корисні властивості. А ось настоятися борщу не завадить: чим довше він чекає на подачу на стіл, тим смачнішим і насиченішим він буде.
Кава - це не просто улюблений напій мільйонів, а й справжній джерело корисних речовин. Але чи всі види кави однаково корисні? Експерти впевнені: вибір правильного сорту та способу приготування може значно вплинути на ваше здоров’я, передають Патріоти У...
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...