Будь-який кулінар знає, що при приготуванні страв з риби на кухні з’являється дуже специфічний запах. Для цього, як правило, використовуються витяжка та провітрювання. Але за допомогою трьох кулінарних секретів можна смажити рибу так, що запах не з’явиться, передають Патріоти України.
Ретельна попередня підготовка
Неприємний запах часто з’являється в тому випадку, якщо господиня не приділила достатньо уваги питанню чищення. Усередині риба має бути просто ідеально чистою. Можна навіть промити шматки і підсушити перед жаркою.
Ріпчаста цибуля та картопля
Якщо ви хочете нейтралізувати неприємний запах, то варто звернути увагу на два овочі – цибулю та картоплю, які гармонійно доповнюють одна одну. Цибулю варто розташувати на сковороді, а вже на неї викладати рибу. Картоплю варто розділити на кілька частин і смажити поряд із основною стравою.
Спеції
Досвідчені кухарі знають про те, що деякі прянощі не тільки ідеально поєднуються з рибою, а й здатні нейтралізувати її специфічний запах. До них відносять мелений чорний перець і лавровий лист.
Щоденна банка коли здається дрібницею, проте саме вона може стати поштовхом до серйозних проблем зі здоров’ям. Цей напій приховує у собі надлишок цукру, кофеїну та добавок, які впливають на організм набагато сильніше, ніж здається на перший погляд, пер...
Ранкові харчові звички безпосередньо впливають на обмін речовин, тиск і рівень цукру. Те, що ви їсте чи п’єте натщесерце, може стати як ліками, так і загрозою для здоров’я. Правильно підібрані продукти допомагають стабілізувати глікемію, покращують ела...