
Сирники завжди стануть чудовим варіантом щоб ними почати свій день або для ситного перекусу. Однак часом ми стикаємося з тим, що сирники не виходять такими, як хотілося б, передають Патріоти України.
Ретельно вибирайте кисломолочний продукт
Оскільки кислий сир – це найважливіший компонент сирників, його вибору потрібно приділити основну увагу. Для особливих випадків можна придбати натуральний домашній сир, переконавшись у його свіжості. Сирники з домашього сиру виходять найбільш вдалими.
Звертайте увагу на те щоб сир не був занадто вологим чи кислим.
Яйця
Не всі знають, що якщо переборщити з яйцями, сирна маса стане занадто рідкою. В результаті, щоб це виправити доводиться збільшити кількість борошна. Сирники у такому разі виходять гумовими.
Одного яйця на 600 грам сиру буде цілком достатньо.
Цукор
Не варто додавати багато цукру, оскільки сирники пригорятимуть і можуть вийти занадто нудними. Краще потім страву доповнити варенням, згущеним молоком або медом.
Заварювання чаю для більшості людей - справа звична й майже автоматична. Ми кидаємо пакетик у чашку, чекаємо кілька хвилин і, не замислюючись, віджимаємо його ложкою. Цей жест здається дрібницею, на яку не варто звертати увагу, передають Патріоти Украї...
Жири необхідні організму, але не всі вони однаково корисні. Дієтолог доктор Бартек Кульчинський застерігає: деякі жирні продукти можуть підвищувати ризик діабету, серцево-судинних хвороб, ожиріння та навіть раку, передають Патріоти України. До найшкідл...