
Бездоганне смаження на вершковому маслі – це справжнє кулінарне мистецтво, оскільки не кожна господиня здатна досягти потрібного результату. Іноді замість апетитного тонкого присмаку ми отримуємо страву, що пригоріла, адже у вершкового масла дуже низька точка димлення. Однак при правильному підході можна без будь-яких проблем використовувати вершкове масло для смаження, передають Патріоти України.
Багато хто міг помітити, що виробники дешевшого продукту використовують різні добавки. Через це вартість олії знижується, а якість виходить нижче.
Для смаження підходить лише натуральне вершкове масло без додаткових інгредієнтів. Такий продукт не стане диміти.
Якщо ви не впевнені в тому, що зможете без проблем посмажити тільки на вершковому маслі, його можна змішати з рослинним.
Базова олія витримуватиме високу температуру, а вершкове надасть страві дивовижного аромату та відтінку смаку.
Варто пам’ятати про те, що за дуже високої температури навіть якісне вершкове масло горітиме. Тому його потрібно розтопити на інтенсивному вогні, а потім зменшити полум’я.
У процесі смаження також слід контролювати даний момент, адже якщо олія почне підгоряти, то страва буде зіпсована. Достатньо просто стежити за температурою.
Додавання риби до раціону є одним із найефективніших способів підтримати здоров’я серцево-судинної та нервової систем. Проте, як зазначають дієтологи, не всі види риби однаково корисні. Деякі містять вищі дози необхідних поживних речовин, як-от омега-3...
Яйця і вівсянка - лише деякі корисні продукти для сніданку, які допоможуть вам скинути вагу, не відчуваючи сильного голоду. Чим ще можна урізноманітнити свій сніданок, якщо ви хочете схуднути - пише Health Shots, передають Патріоти України. Яйця вирізн...