
Грибний суп приготувати не так просто, особливо в тому випадку, якщо ви використовуєте гриби, зібрані самостійно або куплені на ринках. Справа в тому, що ви не тільки ризикуєте отримати гіркий суп, а можете поплатитись своїм здоров’ям, передають Патріоти України.
Якщо ви збираєте гриби в лісі, варто брати тільки ті, в яких ви впевнені на всі 100%. Які ще кулінарні помилки псують вишуканий смак супу:
1.Не ті гриби.
Не тільки отруйні гриби не підходять для першої страви. Деякі види їстівних дають сильну гіркоту при варінні. Найкраще готувати суп із опеньок, боровиків, підберезників та підосиновиків. Вони не дадуть неприємного присмаку і не змінять колір рідини на чорний.
2.Погано помили.
Підготовка до приготування супу має бути неквапливою. Гриби слід ретельно помити, оскільки навіть невеликий шматочок моху, що прилип поведеться непередбачувано. Переконайтеся, що гриби чисті та немає нічого зайвого.
3.Забули вимочити.
Це слід робити як із свіжими, так і із сушеними грибами. У першому випадку достатньо півгодини, а в другому – хоча б 2-3 години. Сушені боровики варто залишати у воді на 8 годин.
Бажання накинутися на фастфуд після важкого робочого дня - цілком нормальна реакція організму, а не прояв слабкої сили волі. Про це заявляють лікарі, пояснюючи, що вся справа - у перевтомі мозку, передають Патріоти України. Після тривалого напруження м...
Багато людей стикаються з проблемою позбавлення від надлишкових кілограмів. Часто це пов’язано не лише з кількістю спожитої їжі, а й з тим, в яку пору доби ми сідаємо за стіл. Виявляється, час прийому їжі має вагоме значення, особливо коли йдеться про ...