Багато хто звик додавати в гороховий суп копченості, проте є й інші варіанти, які розкриють звичну страву в нових смаках, передають Патріоти України.
Нерідко в суп кладуть копчені реберця. Але згодом будь-який інгредієнт чи страва приїдається і хочеться чогось нового.
Подробиці
Певно кожна господиня не раз наважувалась експериментувати, додаючи до страв, які готує нові складові, щоб покращити смак. От і до супу ви можете додати різні складові, щоб страва не приїдалась, та подобалась всім. Можливо складові, які ми пропонуємо додати, для вас і не нові, але вони дійсно покращують смакові якості страви.
Що додати для покращення смаку горохового супу
Ковбасні вироби
Найпростіший варіант, яким можна замінити реберця – це варено-копчена ковбаса або навіть сосиски. Перестановка в рецепті не найбільша глобальна, але смак вже зовсім інший.
Часник
Для любителів натурального та вітамінного – це відмінний варіант.
Часник подрібнюють і додають у фіналі приготування. Так гороховий суп набуде не лише нового смаку, а й аромату.
Плавлений сир
Найнезвичайніший варіант. З сиром суп вийде ніжніший, з’явиться вершковий присмак.
Тертий плавлений інгредієнт додають наприкінці приготування.
Таким чином, з гороховим супом можна експериментувати, прибираючи вторинні інгредієнти, що приїлися, замінюючи їх на щось нове.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...