ТОП-3 несподівані продукти для горохового супу

Багато хто звик додавати в гороховий суп копченості, проте є й інші варіанти, які розкриють звичну страву в нових смаках, передають Патріоти України.

Нерідко в суп кладуть копчені реберця. Але згодом будь-який інгредієнт чи страва приїдається і хочеться чогось нового.

Подробиці

Певно кожна господиня не раз наважувалась експериментувати, додаючи до страв, які готує нові складові, щоб покращити смак. От і до супу ви можете додати різні складові, щоб страва не приїдалась, та подобалась всім. Можливо складові, які ми пропонуємо додати, для вас і не нові, але вони дійсно покращують смакові якості страви.

Що додати для покращення смаку горохового супу

Ковбасні вироби

Найпростіший варіант, яким можна замінити реберця – це варено-копчена ковбаса або навіть сосиски. Перестановка в рецепті не найбільша глобальна, але смак вже зовсім інший.

Часник

Для любителів натурального та вітамінного – це відмінний варіант.

Часник подрібнюють і додають у фіналі приготування. Так гороховий суп набуде не лише нового смаку, а й аромату.

Плавлений сир

Найнезвичайніший варіант. З сиром суп вийде ніжніший, з’явиться вершковий присмак.

Тертий плавлений інгредієнт додають наприкінці приготування.

Таким чином, з гороховим супом можна експериментувати, прибираючи вторинні інгредієнти, що приїлися, замінюючи їх на щось нове.

Джерело: ПростоВей

Просто ідеальний! Домашній майонез густий на скільки, що ложка стоїть

неділя, 4 травень 2025, 6:15

Якщо вам набридло купувати магазинний майонез і читати дивний склад, то зробіть соус вдома. На смак буде, як “Провансаль”. Густий, жирний, що й ложка стоятиме. При цьому ви точно будете знати, що нічого зайвого нема, передають Патріоти України. У чашу ...

Є секрет! Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії - хитрість, про яку мало хто знає

неділя, 4 травень 2025, 5:50

Деруни – страва смачна і ситна, тому господині частенько готують її для своєї родиин, передають Патріоти України. Але адепти здорового харчування, скептично ставляться до дерунів, вважаючи їх жирними і калорійними. При відносно невисокій калорійності к...